Sayfa 298/440 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Gold Rush

Tabi elimde sigara yok

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Tabi elimde sigara yok
    Tam yaktim, basliga girdim ve ilk okudugum bu oldu

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Tam yaktim, basliga girdim ve ilk okudugum bu oldu
    Ayyy yaa çok güldüm

Sen benden daha karizmatiksin zaten

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sen benden daha karizmatiksin zaten
    Gencligin yeter kelebek

• Beni seviyor musun ? diye sordu Alice..

Hayır diye cevap verdi beyaz tavşan

Alice kaşlarını çattı ve canı her acıdığında yaptığı gibi ellerini önünde birleştirdi..

Gördün mü? dedi beyaz tavşan..
    Şimdi kendinin neden sevilmeye layık olmadığını ve azıcık bile sevmemi engelleyecek ne yanlış yaptığını merak etmeye başlayacaksın.. Biliyor musun ? İşte bu yüzden seni sevemem Alice..
    Çünkü her zaman sevilmeyeceksin..
    Etrafındaki insanlar da hayattan sıkılmış, yorgun veya başı bulutlarda olabilirler ve senin canını acıtabilirler.
    Yanlış anlaşılma, yok sayma ya da kendi içlerindeki savaşları yüzünden insanlar birbirini incitebilirler..

Eğer kendini sevmeyi öğrenmezsen, kalbinin etrafını öz sevgi ile kuşatıp , korumazsan, başkalarının davranışları ölümcül darbeler indirebilir kalbine..

İşte bu yüzden Alice seni ilk gördüğümde kendimle bir anlaşma yaptım.. Sen kendini sevmeyi öğrenene kadar ben seni sevmeyeceğim

Alice Harika Avcı ile beraber geziyor adlı kitaptan...

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Gencligin yeter kelebek
    Carpe Diem derim başka da birşey demem alyelim

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

• Beni seviyor musun ? diye sordu Alice..

Hayır diye cevap verdi beyaz tavşan

Alice kaşlarını çattı ve canı her acıdığında yaptığı gibi ellerini önünde birleştirdi..

Gördün mü? dedi beyaz tavşan..
    Şimdi kendinin neden sevilmeye layık olmadığını ve azıcık bile sevmemi engelleyecek ne yanlış yaptığını merak etmeye başlayacaksın.. Biliyor musun ? İşte bu yüzden seni sevemem Alice..
    Çünkü her zaman sevilmeyeceksin..
    Etrafındaki insanlar da hayattan sıkılmış, yorgun veya başı bulutlarda olabilirler ve senin canını acıtabilirler.
    Yanlış anlaşılma, yok sayma ya da kendi içlerindeki savaşları yüzünden insanlar birbirini incitebilirler..

Eğer kendini sevmeyi öğrenmezsen, kalbinin etrafını öz sevgi ile kuşatıp , korumazsan, başkalarının davranışları ölümcül darbeler indirebilir kalbine..

İşte bu yüzden Alice seni ilk gördüğümde kendimle bir anlaşma yaptım.. Sen kendini sevmeyi öğrenene kadar ben seni sevmeyeceğim

Alice Harika Avcı ile beraber geziyor adlı kitaptan...
    Harikaydı

Sayfa 298/440 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •