Sayfa 660/1001 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Alıntı:

Fatih Erbakan, ablasına "Şer'i İslam hukuk''una göre,
    "Ben 2 pay alırken, Sen 1 pay alacaksın" der..

Bunu duyan Zeynep Erbakan, birden laik oluverir ve o beğenmediği Atatürk'ün ona sağladığı İmkanlardan yararlanmak için, "Laik" Türkiye Cumhuriyeti'nin Mahkeme'lerine dava açar ve miras'tan eşit pay ister..

Ve alır...

Daha sonra, koca'sından şiddet gördüğünü iddia ederek Laik Cumhuriyetin Mahkeme'lerine tekrar başvurur...

Oysa şeriatta kadın dövmek mübahtır
    (Kuran, Nisa-34)

Zeynep Erbakan sonra da ABD'ye yerleşir...

Buradan çıkan sonuç şudur:
    Tüm islamcı din tacir'i yobazlar, sahtekardır.

Yaşadığı din'i kabul işine ve çıkarına gelmediğinde, hiç utanmadan kabul ettiği reklam'i seriat'ı reddedip,
    Ulu önder Atatürk'ün getirdiği laik, insani kanunlara sığınacak kadar da, inandıklarını reddedecek ahlak'tadır...

Ve nedense Suudi Arabistan'a, Afganistan'a, Pakistan'a veya başka bir islam devletine değil, hep gavur/pislik dedikleri Amerikaya , Avrupaya giderler...

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    sayın bosporos iyiki varsınız buranın kalitesini ve seviyesini artırıyorsunuz bilgileriniz belgelere dayalı olduğu için tahammül edilemiyor can alıcı oluyor sizin bilginizden birikimlerinden her kes yararlanıyor teşekkür ediyoruz

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    tanrı türkü korusun

Cidden anlıyamadığımdan soruyorum,bu video zaytung gibi bişi di mi.Kafa bulmak için hazırlanmış sıkı ironi içeren bir video kesin.Yoksa mehter marşı eşliğinde tam gaz giden audiler mercedesler ve sol üstte mhp üç hilali falan gülelim diye olmalı,gülerken düşünelim manasında yoksa acaip sürreal inanılmaz bir manzara var ortada.

Hakikaten Püskevitçi, Biden benim konuşmamdan 24 saat sonra acil durum odasına gitti demiş.

Önce şaka zannettim, ama hakikaten demiş yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikaten Püskevitçi, Biden benim konuşmamdan 24 saat sonra acil durum odasına gitti demiş.

Önce şaka zannettim, ama hakikaten demiş yahu.
    Kafa mı buluyorsunuz bizimle Reha bey?
    Zaytung haberi falandır.
    [emoji23]

Manisalı birisi ben Gazzeye gidiyorum demiş, hakikaten de Suriye sınırını geçmiş 24 saattir kayıpmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kafa mı buluyorsunuz bizimle Reha bey?
    Zaytung haberi falandır.
    [emoji23]
    Grup toplantısında demiş izledim, yoksa ben de inanmazdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Suriyeyi geçtin diyelim İsrail sınırını geçeceksin, hadi onu da geçtin İsraili bir baştan diğer ucuna gideceksin.

Şu anda Gazze sınırında karınca gibi İsrail askeri kaynıyordur, Gazzeye kuş uçsa hemen indirirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 660/1001 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •