Originally Posted by
Desidero74
Üstadım her koşulda paramızı emeğimizi çalıyorlar zira ne yaparsak yapalım istediklerini terste bırakabilecek paraya sahipler bizler se nedenlere ve sistemlere grafiklere bağlıyız onlarla yürümeye çalışıyoruz , burada finans bazen çoğunlukla birlikte yürümek ama ne zaman kalabalıktan ayrılmak gerektiğini bilmek,
hep düşünüyorum ama uygulayamıyorum ya kıyıp satamıyorum ya da tam zamanında alamıyorum . Sattığım zamanlarda da beni pişman ediyorlar, birden fazla deneyimim var.
Bu durumda soyulmaktan başka çare kalmıyor
Sayın Ferrari Pilotu Selim Abi ile sayın T/A abilerimiz ve çizgi üstadlarımız bir zaman bir otelde eğitim çalışması yapalım, ihtiyaç var. Hatta masrafları benim gibi çömez ler çeksin.Sonuçta kaybettiklerimiz hep , eğitim için harcayacaklarımızın fazlası olacak.
Herkese selamlar...
Hocam zaten sistem zaten birilerinin parasına el koymak üzerine kurulu, bazen bunu para basıp enflasyon yaratarak yaparlar, bazen bunu kur hareketleriyle yaparlar, bazen borsayla, bazen arsa yada emlak rantı üzerinden, bazen de sadet zincirleri üzerinden yapıyorlar, bir şekilde birileri bizim cebimize göz dikmiş vaziyette, bundan kaçış pek yok, sadece sisteme uyum sağlayabilecek kadar esnek yada omurgasız olanlar yada sülük gibi sistemden beslenen asalaklar bu sistemden çıkar sağlayabilir...
Durum aslında pek iç açıcı değil, ama kurulan sistemin dışına çıkmak maalesef pek mümkün değil, bende benzer şeyleri yaşadım sattığım gitti aldığım düştü, yine aracı kurumlarla ilgili yaşadığım bazı olayları arada buraya yazdım, sonuç olarak piyasada başıma çok şey geldi ama bugünkü rahatlığım ve direncimin sebebi bu yaşadığım olumsuzluklar,
Eğitim şart ama ellerinde çok farklı bir bilgi ağı olan kişilerle mücadele etmek pek kolay olmaz bence (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri