Sayfa 1013/1044 İlkİlk ... 135139139631003101110121013101410151023 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 8,097 - 8,104 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Çanak tamamlanacak 40 TL abi

Çelebi aldım abi

3. Bol şanslar hayırlı olsun.

4. Endeks yine eski günlerine döndü 3 aşağı 5 yukarı sonra daha aşağı...

En son Haziran başında işlem yapmıştım, bugün yeniden başladım kademeye oynamaya ama devre kesici girince elimde kaldı, şimdilik
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Endeks yine eski günlerine döndü 3 aşağı 5 yukarı sonra daha aşağı...
    Artık bu piyasada bulunmanın manası kalmadı ne çizgiler ne ekonomik dinamikler falan bugünü izah edemez dipsiz kuyuya para atmak bu başka bir şey değil bence tabiii.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Artık bu piyasada bulunmanın manası kalmadı ne çizgiler ne ekonomik dinamikler falan bugünü izah edemez dipsiz kuyuya para atmak bu başka bir şey değil bence tabiii.
    Hocam bu piyasa en az 3 yıldır böyle dengesiz, sahipleri ne derse o oluyor, sebepsiz ralli yapıyor sebepsiz çakılıyor, sıradan yatırımcılara da başka alternatif bırakmadıkları için benim gibiler burada debelenip duruyor, amaç paramızın alım gücünü korumak ama zor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

XU100...

Daha önceki yorumlarda bahsettiğimiz gibi tepki olarak 8.000 ve az üstünü bile gösterdiler ama kalıcı olamadı. Devamında gelen satışlar çok sert oldu ve artık daha kötüsünü bekleyebiliriz. Yine de öncelikli olarak daha önce bahsettiğim 7.255 seviyesinde bulunan 100 günlük ortalama ve kanal desteğinin bir süreliğine de olsa çalışacağını düşünüyorum. Fakat nihâyetinde endeks 6.850 - 6.950 arasındaki bir seviyeyi gözüne kestirmiş gibi görünüyor. Bu seviyeler hem fibo seviyelerini, hem ABC formasyonu hedefini, hem de yine aşağı seviyelerde bulunan bir kanal desteğini içerisinde barındırıyor.

Buraya değmeden oluşacak bir yukarı hareket piyasada güven arz etmeyeceği için illâki bu aralığa getirirler, getirmeliler...

Olay burada biter mi, aşağı doğru devamı gelir mi? gibi sorulara ancak buraya geldikten sonra oluşacak formasyon ve oluşumlardan sonra net bir şey söyleyebilirim. Şimdilik tedbiri bu minvâlde oluşturmakta fayda var...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 1013/1044 İlkİlk ... 135139139631003101110121013101410151023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •