Originally Posted by
Desidero74
Üstadým her koþulda paramýzý emeðimizi çalýyorlar zira ne yaparsak yapalým istediklerini terste býrakabilecek paraya sahipler bizler se nedenlere ve sistemlere grafiklere baðlýyýz onlarla yürümeye çalýþýyoruz , burada finans bazen çoðunlukla birlikte yürümek ama ne zaman kalabalýktan ayrýlmak gerektiðini bilmek,
hep düþünüyorum ama uygulayamýyorum ya kýyýp satamýyorum ya da tam zamanýnda alamýyorum . Sattýðým zamanlarda da beni piþman ediyorlar, birden fazla deneyimim var.
Bu durumda soyulmaktan baþka çare kalmýyor
Sayýn Ferrari Pilotu Selim Abi ile sayýn T/A abilerimiz ve çizgi üstadlarýmýz bir zaman bir otelde eðitim çalýþmasý yapalým, ihtiyaç var. Hatta masraflarý benim gibi çömez ler çeksin.Sonuçta kaybettiklerimiz hep , eðitim için harcayacaklarýmýzýn fazlasý olacak.
Herkese selamlar...
Hocam zaten sistem zaten birilerinin parasýna el koymak üzerine kurulu, bazen bunu para basýp enflasyon yaratarak yaparlar, bazen bunu kur hareketleriyle yaparlar, bazen borsayla, bazen arsa yada emlak rantý üzerinden, bazen de sadet zincirleri üzerinden yapýyorlar, bir þekilde birileri bizim cebimize göz dikmiþ vaziyette, bundan kaçýþ pek yok, sadece sisteme uyum saðlayabilecek kadar esnek yada omurgasýz olanlar yada sülük gibi sistemden beslenen asalaklar bu sistemden çýkar saðlayabilir...
Durum aslýnda pek iç açýcý deðil, ama kurulan sistemin dýþýna çýkmak maalesef pek mümkün deðil, bende benzer þeyleri yaþadým sattýðým gitti aldýðým düþtü, yine aracý kurumlarla ilgili yaþadýðým bazý olaylarý arada buraya yazdým, sonuç olarak piyasada baþýma çok þey geldi ama bugünkü rahatlýðým ve direncimin sebebi bu yaþadýðým olumsuzluklar,
Eðitim þart ama ellerinde çok farklý bir bilgi aðý olan kiþilerle mücadele etmek pek kolay olmaz bence (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri