Çanak tamamlanacak 40 TL abi
Çanak tamamlanacak 40 TL abi
Çelebi aldým abi
Bol þanslar hayýrlý olsun.
Endeks yine eski günlerine döndü 3 aþaðý 5 yukarý sonra daha aþaðý...
En son Haziran baþýnda iþlem yapmýþtým, bugün yeniden baþladým kademeye oynamaya ama devre kesici girince elimde kaldý, þimdilik![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
XU100...
Daha önceki yorumlarda bahsettiðimiz gibi tepki olarak 8.000 ve az üstünü bile gösterdiler ama kalýcý olamadý. Devamýnda gelen satýþlar çok sert oldu ve artýk daha kötüsünü bekleyebiliriz. Yine de öncelikli olarak daha önce bahsettiðim 7.255 seviyesinde bulunan 100 günlük ortalama ve kanal desteðinin bir süreliðine de olsa çalýþacaðýný düþünüyorum. Fakat nihâyetinde endeks 6.850 - 6.950 arasýndaki bir seviyeyi gözüne kestirmiþ gibi görünüyor. Bu seviyeler hem fibo seviyelerini, hem ABC formasyonu hedefini, hem de yine aþaðý seviyelerde bulunan bir kanal desteðini içerisinde barýndýrýyor.
Buraya deðmeden oluþacak bir yukarý hareket piyasada güven arz etmeyeceði için illâki bu aralýða getirirler, getirmeliler...
Olay burada biter mi, aþaðý doðru devamý gelir mi? gibi sorulara ancak buraya geldikten sonra oluþacak formasyon ve oluþumlardan sonra net bir þey söyleyebilirim. Þimdilik tedbiri bu minvâlde oluþturmakta fayda var...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri