-
Tahsisli onaylanmis:
1. a) Çan2 Termik AÞ’nin (Þirket) 1.262.050.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 800.000.000 TL olan
çýkarýlmýþ sermayesinin, Borsa Ýstanbul AÞ’nin (Borsa) Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde
belirlenecek pay satýþ fiyatý ile beraber toplam satýþ hasýlatý tutarý 3.005.423.800 TL’ye karþýlýk gelecek adet ve nominal tutarda
artýrýlmasý nedeniyle ihraç edilecek ve mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarý kýsýtlanarak tahsisli olarak Þirket ortaðý Odaþ
Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AÞ’ye (Odaþ) Þirket’e koymuþ olduðu sermaye avansýndan karþýlanmak üzere satýlacak paylara
iliþkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanmasý talebinin; pay satýþ fiyatý nominal deðerden, Odaþ'ýn Þirket paylarýnda 21-
27.07.2023 tarihleri arasýnda yapmýþ olduðu satýþ iþlemlerindeki en yüksek satýþ fiyatýndan düþük olmayacak þekilde ve Prosedür
çerçevesinde baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak þekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karþýlanmasýna,
b) Tahsisli sermaye artýrýmýna katýlacak Odaþ’ýn yönetim kurulu baþkaný Burak ALTAY tarafýndan verilen, ihraç
edilecek paylarýn Odaþ'ýn Merkezi Kayýt Kuruluþu AÞ (MKK) nezdindeki hesaplarýna geçtiði tarihten itibaren 2 yýl süreyle Borsa’da
satýlmayacaðý, Borsa’da satýlmasý sonucunu doðuracak iþlemlerde bulunulmayacaðý yönündeki taahhüdün Odaþ’ýn yönetim
kurulu kararýna da baðlanarak gerekli iþlemlerin tesis edilmesi hususunda MKK’ya bilgi verilmesine
karar verilmiþtir.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri