Hocam senin durumun gerçekten iyi deðil. Þu yukarýda yazdýklarýný kim nerede demiþ bir alýntýlasana.
Ben diyorum ki hani patron satamaz yönetimi kaybeder diyorsunuz ya. Bal gibi satar yönetimi de kaybetmez sen de ayakta uyursun gibime geliyor. Ayný kiþiler kimlermiþ.
Ben tüm samimiyetimle söylüyorum. Yazýlarýnýzdaki tüm yanlýþlarý yazsam burada topic karýþýr. Bu kimin iþine yarar tahtacýnýn.
Helal olsun yýllardýr bu topiclerdeyim biraz daha zorlarsanýz FT-2 ile ayný çizgiye getireceksiniz beni. Bunu yýllardýr baþarabilen olmamýþtý.
Kendisine en son karþý yazým 97 lerde ÜLKER tavan olmuþtu o gündür.
Ben diyorum ki durumun hep olumlu taraflarýný dile getiriyorsunuz. Ýnþallah haklý çýkarsýnýz der þapkamý alýr giderim. Herþey gönlünüzce olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Birisi hakimiyeti kaybedebilir diye yazmýþ.
Yüzde 51 ortaklýðý heran kaybedebilir diye.
Hakim ortak satmadikca nasýl kaybedecek.
Diyelimki yüzde 10 daha sattý karþýsýnda çoðunluðu sagliyacak hisseyi toplama maliyeti nerelere varýr hangi akýllý buna cesaret edebilir.
Ýmtiyazlý hisse olmamasýnýn bir önemi yoktur.
Eðer adil bir karar olacaksa bu tahsisli ret edilmeli,egerki kabul edilirse de Odas fiyata göre karar verir,
Egerki isteyen yatirimcida bu haktan istifade etsin diye bir karar onaylanýrsa o zaman daha öncede yazdýðým gibi belirli bir süre satmama þartý getirebilir.
SPK kendide fiyat belirleme yaptýðý durumlar var.
Biste býraktýðý durumlarda var.
Asýl konu neden 79 TL dan itibaren satmadý ,
Birde 160 milyon lotu kim karþýladý
Karmaþýk iþler
Yy.tv.degildir
Sagliklar
--3 milyarlýk hisse ya emanette ya da kýzýlbükvari verildi.... bu bilanço ile 3 milyarlýk hissenin 4-5 günde piyasadan satýlmasý imkansýz...zaten tahtada kendi kendine iþlemleri çýkarsanýz in cin top oynuyordu...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Yer Ýmleri