Sayfa 166/372 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. çin'in yazılım sektörü yılın ilk üç çeyreğinde 140 milyar dolara ulaştı

resmi veriler, çin yazılım ve bilişim teknolojisi branşının, içinde bulunduğumuz yılın ilk üç çeyreği içinde hem ciro hem de kar bakımından ikişer hanelik büyüme oranları kaydettiğini gösteriyor. Endüstri ve bilişim teknolojisi bakanlığı, sektör kârlarının söz konusu dönemde 1,01 trilyon yuana (yaklaşık 140,7 milyar dolar) ulaşarak bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 18,3 oranında büyüdüğünü açıkladı.

Sektörün toplam gelirlerinin, yine aynı döneme yönelik olarak 8,76 trilyon dolara çıktığı; bu tutarın ise önceki yılın aynı dönemine ilişkin gelirlerine kıyasla yüzde 13,5 oranında bir artışa tekabül ettiği bildirildi.

özellikle bulut bilişim ve büyük veri alanındaki hizmetlerin yıl bazında yüzde 15,8 oranında artarak 875 milyar yuana çıktığı; online-ticaret platformlarına dönük bilişim ve teknoloji hizmetlerinden kaynaklanan gelirlerin ise, yine aynı dönemde yüzde 9,4 oranında yükselerek 799 milyar yuana yükseldiği belirtildi.

çin uluslararası radyosu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Anlasilan, spek , al-satcilari lime lime edecek
    %7 cikti , simdi %1 indi . bizim gibi UV ciler, almis kahvesini , cayini , ekrana bakiyor
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

3. Spek cok fena bence de, her kimse artik 😀

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    Dostlar bu arada GreenX Res icinde kullaniliyor mu ?

Res (Ruzgar Enerji santrali )

Baki Elektrik'in Şamlı Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artışı Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

BALIKESİR ili MANYAS ilçesi sınırları içerisinde BAKİ ELEKTRİK ÜRETİM LTD. ŞTİ. tarafından yapılması planlanan ŞAMLI RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ KAPASİTE ARTIŞI (MEVCUT 47 ADET TÜRBİN 128,6 MWm/126,5 MWe'DEN 49 ADET TÜRBİN 141 MWm/136,5 MWe ÇIKARTILMASI) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 12/12/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya BALIKESİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve BALIKESİR Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur. © T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Tüm Hakları Saklıdır.
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Dostlar bu arada GreenX Res icinde kullaniliyor mu ?

Res (Ruzgar Enerji santrali )

Baki Elektrik'in Şamlı Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artışı Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

BALIKESİR ili MANYAS ilçesi sınırları içerisinde BAKİ ELEKTRİK ÜRETİM LTD. ŞTİ. tarafından yapılması planlanan ŞAMLI RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ KAPASİTE ARTIŞI (MEVCUT 47 ADET TÜRBİN 128,6 MWm/126,5 MWe'DEN 49 ADET TÜRBİN 141 MWm/136,5 MWe ÇIKARTILMASI) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 12/12/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya BALIKESİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve BALIKESİR Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur. © T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Tüm Hakları Saklıdır.
    yenilenebilir enerji üreten veya bu enerjiyi talep eden her şirket green x ile alakalıdır...bu şirketler işlemlerini green x platformundan yapabilirler...üreten bu platformda satmak isteyebilir..almak isteyen de bu platformdan şefaf ve güvenli bir şekilde satın alabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Anlasilan, spek , al-satcilari lime lime edecek
    %7 cikti , simdi %1 indi . bizim gibi UV ciler, almis kahvesini , cayini , ekrana bakiyor
    küçük ,azlotla işlem yapan kağıtlarda ,beklentisi varsa ,iyi fiattan aldıysan sabredip beklemek ,herzaman fazlasıyla insanı ihya eder .herkes baksın az lotu olan hisselere .nerelerden nerelere gelmişler . al sat yapmaya çalışanlar onda biri kadar para kazanamamıştır ,bu güne kadar ..örnek kendimden örnek vereyim thy 12.00 13.00 civarından aldım 42.00 kadar durabildim .asuzu 20.10 dan aldım .durmadım .al sat yaptım kazandım sandım .2022 ağustos ayına kadar dursaydım ,şimdiki paramın 20 katı param olacaktı ..inandığın ve beklentisi olan kendini geliştiren hiseler de bekleyen herzaman fazlasıyla kazanır ...ara sıra kendi hissende tuturabilirsen satıp aşağıdan alabilirsen iyi olur ,ama bugüne kadar başaramadım ,lotumu fazla yapayım derken azalttım hep ...

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takip ettiğim grafik .Kırdığı boyun çizgisinden artık yönünü yukarı çevirmesini beklerim.Bol kazançlar

grafik dolar bazlıdır

boyun çizgisinden döndük çok şükür.Kırmızı dairenin üstündeki fiyatlamalar önemli.Herkese bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    dostlar , israrla dusmedigine gore , aksam muthis bir bilanco bizi bekler,
    para sayma makinalarini hazirlasin herkes
    In God We Trust

Sayfa 166/372 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri