Sayfa 167/372 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    dostlar , israrla dusmedigine gore , aksam muthis bir bilanco bizi bekler,
    para sayma makinalarini hazirlasin herkes
    bilanço beklentilerden sadece biridir...green x beni daha çok heyecanlandırıyor...green x atatp ye çok şey katacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Kasım geliyor. Bu ay green x in tanıtımı var dimi?

3.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Kasım geliyor. Bu ay green x in tanıtımı var dimi?
    evet...düşünsenize en popüler olan bir sektörde tek başınasınız...sermayeniz düşük...karlılığınız yüksek ve bu iş ile birlikte karlılığınız daha da artacak...borcunuz yok...doğru dürüst gideriniz yok....böyle bir hisseye can kurban...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. az lotlarla düşürmeye çalışıyor .hala tahta yapıcı

5. Düştükçe küçük küçükte olsa almaya devam. Mermiler bitti, boş kovanlarla alıyoruz artık 😂😂

6. tavan yapmak için neyi bekliyo anlamadım .sayın tahta yapıcılar artık bu değerli hissenin beklentisini burda herkes biliyor ve yatırımcı olarak bekliyor .bu saatten sonra kolayına satmaz ...zaten 60.00 altına düşürdün mal kaptırdın . hissenize sahip çıkıp değerini bilerek hareket yapın lütfen ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    bu gunde boyle bir kactane geldi , illa biri- ikisi bize yarar

Tt Diyarbakır Ergani GES Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

DİYARBAKIR ili ERGANİ ilçesi sınırları içerisinde TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. tarafından yapılması planlanan TT DİYARBAKIR ERGANİ GES (359,68 MWm/359,68 MWp/224,8 MWe/336,97 ha) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 16/11/2023 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya DİYARBAKIR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve DİYARBAKIR Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Demir Export'un İspir Güneş Enerji Santrali Projesi ile İlgili İDK Toplantısı Gerçekleştirilecek
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

GÜMÜŞHANE ili KELKİT ilçesi sınırları içerisinde DEMİR EXPORT A.Ş. tarafından yapılması planlanan İSPİR GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (10,443 MWm / 8,850 MWe - 11,61 ha) projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 16/11/2023 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporuhttps://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-prod/duyurular.xhtmladresinde yer almaktadır. ÇED Raporu ilgililere ve kamuoyuna duyurulur.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Düştükçe küçük küçükte olsa almaya devam. Mermiler bitti, boş kovanlarla alıyoruz artık ����
    artık bende de mermi kalmadı ..artık nasip ne kadarsa bekliyoruz ...

Sayfa 167/372 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •