Sayfa 227/331 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Buradan biraz almak lazım aslında akşama yeşil kapatır gibime geliyor... ytd
    Ereğliyi verip işmene gelmeyi düşündüğün konuşuluyor Fedorabi kulislerde

2.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Ereğliyi verip işmene gelmeyi düşündüğün konuşuluyor Fedorabi kulislerde
    Henüz o cesarete sahip değilim ama aklımdan sık,sık geçen bir şey... İsmen'i hep sevdik.

Ama elimde bir miktar kredili Ereğli var, akşam yeşil kapayacaksak onları ISmen yapayım diyorum

3. Günaydınlar

borsa şaşırmak için var sanki,oyyat ve işmen incelendiğinde şaşırmamak elde değil ,fiyat olarak ikisinin yer değiştirmesi lazımken işmen tabana yatırılmaya çalışılıyor ,insanlarda panikle hareket ediyorlar ,maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Henüz o cesarete sahip değilim ama aklımdan sık,sık geçen bir şey... İsmen'i hep sevdik.

Ama elimde bir miktar kredili Ereğli var, akşam yeşil kapayacaksak onları ISmen yapayım diyorum
    Bugün hareketli olacak anlaşıldı. Kapanışı ben de merak ediyorum. Borsa güzel bee Özlemişiz.

5. İhya edecek.

Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Bugün hareketli olacak anlaşıldı. Kapanışı ben de merak ediyorum. Borsa güzel bee Özlemişiz.
    Borsa çok güzel, para kaybetmek olmasa

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İhya edecek.

Ytd
    Burada da mı

8. Bugün diğer tahtaları da etkiledi,ordan mal bozup buraya gelen çok oldu. Bakalım bu kadar lotu toplayan yukarı sürdürecek mi

Sayfa 227/331 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •