Sayfa 71/1008 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Vıop LVI

Uyuz vakalarındaki artış sonrası Bakan Koca açıkladı: 'Çok yakın takip ediyoruz!' Deprem bölgesini işaret etti

2. Vaybe arkadaslar bugun cok iyi trade ediyorum ne aldiysam cikiyor ne sattiysam dusuyor. Kar 6 haneli rakamlarda. Stressiz trade etmek cok fark yaratiyor.Bir yone takilmiyorum trendi izliyorum. Endeks yon ariyor hala.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    onların forumu karakemal ile gundide var...

hatta 130 lira (4,5 dolar) petkim masalını yiyip 25 liradan aldıysan yanında minare gölgesi ile davut tozuda satıyorlar...

bunlarıda yersen diyorlar yanmaz kefenle cennetten tapuda veriyoruz...

hikaye çok o senin saflıgına ve yeme kapasitene bağlı...
    Abi bu promosyonları için kime başvuracağız. 25 liradan 20 bin lot aldım. Zarar 120 bin lira. En azından şu tapu ile yanmaz kefeni gönderseler .

4.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Vaybe arkadaslar bugun cok iyi trade ediyorum ne aldiysam cikiyor ne sattiysam dusuyor. Kar 6 haneli rakamlarda. Stressiz trade etmek cok fark yaratiyor.Bir yone takilmiyorum trendi izliyorum. Endeks yon ariyor hala.
    hiç ummadığın anda çarparlar dikkat et dostum....

5. Bakan Işıkhan: (Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin lira) Ödemeler, Kasım'ın 15'ini geçmeyecek gibi duruyor

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere
    verilecek 5 bin lira ödemenin yapılacağı tarihin, 15 Kasım'ı geçmeyeceğini
    bildirdi.
    Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası
    gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    Emekli olup fiilen çalışmaya devam eden emekliler hariç olmak üzere, tüm emeklilere
    verilecek 5 bin lira ödemenin zamanına ilişkin soruyu Işıkhan, "Ödemeler, Kasım'ın
    15'ini geçmeyecek gibi duruyor." diye cevapladı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bakan Işıkhan: (Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin lira) Ödemeler, Kasım'ın 15'ini geçmeyecek gibi duruyor

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere
    verilecek 5 bin lira ödemenin yapılacağı tarihin, 15 Kasım'ı geçmeyeceğini
    bildirdi.
    Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası
    gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    Emekli olup fiilen çalışmaya devam eden emekliler hariç olmak üzere, tüm emeklilere
    verilecek 5 bin lira ödemenin zamanına ilişkin soruyu Işıkhan, "Ödemeler, Kasım'ın
    15'ini geçmeyecek gibi duruyor." diye cevapladı.
    Zaten en başından beri 15 Kasım’ı geçmeyecek deniyordu.
    Yeni bir şey söylemmiş yani.

7. ZAM Haber
    @ZAMajans
    ·
    1d
    TBMM'de 1 TL'den satılan karton bardakta çay 2 TL'ye yükseldi.

% 100 zam gelmiş ne yapacaklar şimdi ������
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Vaybe arkadaslar bugun cok iyi trade ediyorum ne aldiysam cikiyor ne sattiysam dusuyor. Kar 6 haneli rakamlarda. Stressiz trade etmek cok fark yaratiyor.Bir yone takilmiyorum trendi izliyorum. Endeks yon ariyor hala.
    Çok şanslısın, bizimde aldığımız elimize yapışıyor, suyuniçinden suyundibine evrildi.
    Nerde bu 130 tale diyenler
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 71/1008 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •