artık bu gerçekleşmeye başlayınca ,ALLAHIN izniyle sabretmek beklemek ..gerisi nasip ..hadi hayırlı olsun cümle paydaşlara
artık bu gerçekleşmeye başlayınca ,ALLAHIN izniyle sabretmek beklemek ..gerisi nasip ..hadi hayırlı olsun cümle paydaşlara
eğer endeks 75.000 altında kalır burayı direnç yaparsa sıkıntı başlar gibi ..tabiki ortadoğu gelişmeleri çok önem arz ediyor .daha birsürü faktörte etkileriyle dikkatli olmakta fayda var .bu hisse için demiyorum genel bütün hisseler için aynı bazı hisseler endekse rağmen ayrışıp kazandırabilir.her senedi ayrı incelme şansımız yok biz bu hissedeyiz düşsede çıksada bekliyorum ,,nasipte ne varsa o olur ..
ATP, sürdürülebilir büyümeyi yeni çözüm ve girişimleriyle destekliyor
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
ATP Yazılım ve Teknoloji A.Ş. (ATP) 2023 yılı 3. çeyrek ve ilk 9 aylık sonuçlarını yayınladı. Şirketin, 2023 yılı ilk 9 ayında, cirosu yıllık bazda %115 artarak 712,6 Milyon TL'ye ulaştı. FAVÖK %134 artarak 183,7 milyon TL oldu. Net Karı ise %113 artarak 181,7 Milyon TL olarak gerçekleşti.
ATP daha önce paylaştığı tahminlerinin üzerinde büyüme gerçekleştirdi. Geçen senenin aynı dönemine göre şirketin finansal ve stratejik açıdan daha kuvvetli bir pozisyona sahip olduğunu vurgulayan ATP Genel Müdürü Ümit Cinali, "2023'ün 3. çeyreği ve ilk dokuz ayda elde ettiğimiz başarılı sonuçlardan memnunluk duyuyoruz. Çeşitlendirilmiş iş modelimizle beklentilerin üzerinde sonuçlar elde ettik. Ülkemizde hızla büyüyen sermaye piyasaları, konuk ağırlama sektörünün ivme kazanan dijital dönüşümü ve pandemiyi geriden bırakan Çin'deki operasyonumuz başarımıza katkı sağladı. Global girişimlerimize ivme kazandıran yatırımları sürdürdük. Gelirlerimizin %33.2'sini uluslararası pazarlardan elde ettik" dedi.
Yeni çözümlere ve iş alanlarına da değinen Cinali, "3. çeyrekte büyük potansiyele sahip yeni çözümlerimizde ilerleme kaydettik. Burger King markasının dijital ortamdan sipariş verme ve masa servisini içeren yeni müşteri hizmet modeli King's Journey'i hayata geçirdik. Çözümümüz global sertifikasyon sürecinin akabinde dünya çapında pazarlanacak. Yeşil enerji sertifika pazaryeri girişimimiz ATP GreenX'i potansiyel müşterilere tanıttık ve sene sonu öncesi platformumuzun lansmanını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yılın ilk yarısında duyurduğumuz kiosk çözümlerimiz müşterilerimiz için operasyonel verimliliği ve ciroyu arttıran güzel sonuçlar ürettiler; sahadaki kiosk sayılarımızı 3. çeyrekte kayda değer oranda artırdık. ATP GSYO (Capital) yatırımımız, Ata
Express 5.3 milyon üyeye ulaşmış durumda. Yaptığı yatırımlarla marka sayısını artıracak altyapıyı gelişmelerini bitirmiş durumda ve yakında testlerine başlayacak" dedi.
ATP, yılsonuna yaklaşırken sergilenen performans artışı ve piyasa koşullarına dayanarak yaptığı değerlendirmeye göre, 2023 yılı sonu Gelir ve FAVÖK yıllık büyüme tahminlerini %100 olarak revize etti.
ATP Hakkında
ATP, şirketlerin kritik süreçlerine kurumsal yazılım ve altyapı çözümleri sağlayan teknoloji şirketidir. Ata Holding bünyesinde yer alan ve halka açık olan ATP'nin Tradesoft, Zenia ve ATP Digital markaları farklı sektörlere hizmet vermektedir. Tradesoft, sermaye piyasaları ve finans sektörü için kapsamlı yazılım platformları geliştirmektedir; Borsa İstanbul işlem hacminin rakip sistemler arasındaki en büyük payına sahiptir. Zenia'nın hızlı servis restoran zincir yazılımları, küresel markalarda 3.100 restoranda kullanılmaktadır. ATP Digital, ürünleri ve yazılım hizmetleri ile orta ve büyük ölçekte şirketlerin dijital dönüşüm projelerini üstlenmektedir. Türkiye, Çin ve EMEA Bölgesinde 600'ün üzerinde müşterisi bulunan ATP, 2020 senesinde TS China şirketinin yüzde 51'ini satın alarak Çin ve Asya Pasifik pazarlarına adım atmıştır. 2021 senesinde ArGe merkezi çalışmalarını kurduğu Konuk Ağırlama Teknolojileri ve Uygulamaları A.Ş şirketi ile desteklemiştir. 2022 yılında ATP Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kurulumu ile şirketin global ölçekte büyümesine stratejik destek sağlayacak girişimlere yatırım yapılmasını sağlayacak yapıyı oluşturmuştur. Hizmet verdiği sektörlerde yenilikleriyle öne çıkan ATP Ar-Ge Merkezi, yürüttüğü yapay zeka, büyük veri, makine öğrenimi ve derin öğrenme çalışmaları ile kurumların değişim risklerini yönetmelerine ve fırsatlara dönüştürmelerine destek olmaktadır. Web Sitesi: www.atp.com.tr
Endekste gidecek yolumuz epey var bence cunku endeksi tasiyan hisseler deli karlar yaziyorlar su an, yukari tasirlar endeksi de. Sadece onumuzdeki 1 belki 2 ayda aman aman yukselmeyiz gibi geliyor bana ama bu benim amator gorusum sadece. Bekleyip gorelim. Her iki durumda benim acimdan uzun vadede sorun yok, %100 hissedeyim.
ben de fuul malda bekliyorum..hisselerime güveniyorum...olumlu endekste rahatlıkla güzel tepkiler verebilme ve yeni zirveler yapma potansiyelleri var...gerisi de nasiptir diyorum..yalnız geçen hafta akrabalarımı borsadan çıkardım...uygun yerden tekrardan onları koyacam...ama ben fuul malda kaldım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri