Sayfa 108/1008 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    01/11/2023 - 01/11/2023 tarihinde SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 42,30 - 43,80 TL fiyat aralığından 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 01/11/2023 tarihi itibariyle %58,62 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır

ERDEMOĞLU HOLDİNG A.Ş.
    gecende öyle yaptı sonra 50 milyon sattıı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Daha önce bu konu hakkında tartışmıştık.
    Enflasyon muhasebesini en basit örnek anlatımı ile; X şirket Kasasın da ki 1 mlyn tl.yi banka da vadeli mevduatta değerlendirirse,3 ay sonra(01.01.2024-31.03.2024)ortalama %10 gelir elde etse, ana para faizi ile 1.100.000 tl olur.
    3 aylık enflasyon %10 açıklanırsa bu gelirden vergi ödenmez.(Bankalar bu sistemden muaf tutuldu onlar vergi ödeyecekler)

YTD
    Peki.i.i.i..,Hem banka ve fUck-toringi hemi de fabrika vb.ticari şirketleri olanlar bu durumda ne yaparlar,ne yapmalılar.?
    Örneğin; KOÇ-SABANCI-DOHOL vb.leri...

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gecende öyle yaptı sonra 50 milyon sattıı
    Gene oltayı attı patron
    Sağa sağa bitiremedi ky yi....
    Yarın kapı okuyan gene mal alır...Ne diyeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim mahallede üfürükcü bi hoca var ip düğümleyip üstüne tükürdümü sana tebelleş olan gara oğlanlar uzaklaşır. Ben senin için hocaya danışırım ama bi şartım var. Sen bana yarın yüzde 2 fışkırttıracak hisseyi süüüle
    Yarın borsa artı olursa üç beş hisse üfürürüm sen onu söyle artı olacak mı %2 .

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yarın borsa artı olursa üç beş hisse üfürürüm sen onu söyle artı olacak mı %2 .
    Ekranın en üstüne sasa yı koydum. Oraya bakıp endekisin gidişatını çözüyorum. Bugün mesala en dipten lönk açma cesaretini sasa sayesinde yabtım. Almasan bile ekranında sasa olsun.
    Sasası olanın tasası olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

6. Borsaya kimin desteği olduğu belli. Gelen parayı Beyaz Türklere kaptırmayalım diyorlardır.

Koç grubu bunlardan ayrı tutuluyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Geçen sene satılamayan çimento fabrikaları birden değerlendi bunlarda dikkatli ve seçici olmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bugunku operasyon kredili mallara cekildi. Dikkatli olmak lazim
    Bu geceden sonra zaten geceye cok az mal tasirim. Bugun %3 eksiden dondu endeks ancak dedigim gibi.birileri operayon yapti hedef insanlari.panikletip mallari alttan almak. Bunu bofa.ve ekibi yapiyor. Karsilikli islemlerle.yapiyorlar bunu. Kademeli almasam bugun kar edemezdim
    Zaman cash is the king zamani. Paranizi dikkatli kullanin, endeks yukseledebilir.dusedebilir onemli olan firsatlari yakalamak icin nakit.gerekir

Sayfa 108/1008 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •