Sayfa 115/1008 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Son defa short denemesi 8380

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Azı bulamıyan çoğu bulamaz, bugün de yımırtalı pideyi kaptık. Gidim karnımı doyurayım
    Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    ln olm. Takılıyorum ben sana .. kazancın daim olsun afiyet olsun hergün yolunu buluyorsan tebrik ederim paladan kim bir tek kıl koparıyorsa helali hoş olsun ...sevdiğime takılırım Ayafısıslan beraber ciddiye mi alıyosunuz nabıyosunuz anlamadım ))

3.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Teknik analiz diyin bisiy yoktur neyy ahahhahaha

Hacı VOB yapmayın aklınızı alirlar
    Cortla cortla ahahahahhah

VOB yapmayın

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ekgyo çok düşmüş tepeden dip % 35 lerde

ekgyo düştükçe longlarım.

ilk longları açtım bakalm
    yükseliş tepki , düşüş bitmiş değil dikkat et derim bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Tombul kuşu vurmasınlar.

6. Askere gitmemek için 20000 verip bedelli yapan dingil değil mi o

7. Altuğ Özaslan
    @altugozaslan
    Reel faiz, mevduat faizi, enf beklentisi konuları bütünselinde Sayın Başkan'ın sözlerinden anladığım:

TL mevduat faizinin, piyasa katılımcıları anketine göre 12 ay sonraki TÜFE olan %45.18'in üzerinde olması isteniyor. Bunun sürdürülebilir olduğu noktanın enf beklentilerinin çıpalanmasına destek olacağı ve bu noktadan sonra pozitif reel faiz alanına geçilebilineceğidir.

Kısaca politika faizi kesinlikle %40 olacak ki, TL mevduat %45'in altına sarkmasın. Aynı zamanda bu ters dolarizasyon ve KKM'nin erimesi süreçlerini de desteklesin.

Ama benim için muallak olan hala ex-ante reel faiz hesabındaki "beklenen enf" için neyi baz almak gerekiyor sorusudur. Bu konuda net bir söz duyamadım, olduysa da ben algılayamadım belki..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 115/1008 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •