-
38 milyardan 52 milyara çıkmış 9 aylık kar bir önceki yıla göre
-
-
işyatırım ve phillip capital kurumlarının üst birimleri işkur hissesinde dokuz milyon üzeri alım emiri gönderilemiyeceğini teyid ediyorlar.şu soruyu sordum dokuz milyon üzeri satış nasıl yazılıyor.yazmanın bir mantığı yok istediği kadar yazsın.ordan işlem yapılamaz sistemin yeni veriye göre arttırılması on milyona yükseltilmiştir diye kap haberi ile duyurulması gerekiyormuş.şu an 7 haneli rakamlarda işlem görüyoruz.acaba 8 hane li rakam sistemi kuranların koymuş olduğu sınır olabilirmi.sonuçta bir adet hissenin bu kadar fiyata ulaşabileceği normalin dışında bir durum....
-
-

Originally Posted by
marslı10
işyatırım ve phillip capital kurumlarının üst birimleri işkur hissesinde dokuz milyon üzeri alım emiri gönderilemiyeceğini teyid ediyorlar.şu soruyu sordum dokuz milyon üzeri satış nasıl yazılıyor.yazmanın bir mantığı yok istediği kadar yazsın.ordan işlem yapılamaz sistemin yeni veriye göre arttırılması on milyona yükseltilmiştir diye kap haberi ile duyurulması gerekiyormuş.şu an 7 haneli rakamlarda işlem görüyoruz.acaba 8 hane li rakam sistemi kuranların koymuş olduğu sınır olabilirmi.sonuçta bir adet hissenin bu kadar fiyata ulaşabileceği normalin dışında bir durum....
yalan veya yanlış bilgi
-

Originally Posted by
DÜNYALI
yalan veya yanlış bilgi
9,000,000 üzeri iletilmiş bir emir yolla ekran resmi al at buraya.emrinide sonra silebilirsin.bizde kurumlara yollayalım .gönderen nasıl gönderiyor diye....
-
P capital aynı cevabı banada verdi.Ya işbilmez kişilerin teknik bir sorunu çözememesi veya bankanın oyunu.
-

Originally Posted by
agahahlatli
p capital aynı cevabı banada verdi.ya işbilmez kişilerin teknik bir sorunu çözememesi veya bankanın oyunu.
niçin buraya takıldınız ki anlamadım. Birileri size alıcı var falan dediler siz de ona inanmayımı tercih ettiniz. Ama göremediniz mi dün akşam 8,930 a satıcı vardı ve 9.000 a takılmadan alabilirdi. Ama alıcı yoktu. şu anki durum bu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri