Sayfa 751/1001 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

İYİ Parti'den AKP'ye geçen Nebi Hatipoğlu'nun şirketinin devletten 1,3 milyar TL teşvik aldığı ortaya çıktı.

Hatipoğlu’nun en büyük hissedarı olduğu Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi geçen ay 259 milyon TL teşvik aldı. Europen’in (EUREN) 2023’te aldığı toplam teşvik tutarı ise 1,3 milyar TL’ye yaklaşıyor.

https://twitter.com/etkilihaber/stat...052962328?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Son düzenleme : BOSPOROS; 07-11-2023 saat: 19:57.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Şirketin adı nedir
    bir halt olacağı yok.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şirketin adı nedir
    3169-6931.!!!!
    Bent deresi.!!!

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%...Hatipo%C4%9Flu

Europen adlı firma 2022'de halka arz edildi; Eskişehir'de halka arz edilen ilk firma oldu

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Oho adam kemal abinin dostuymuş
    Bu meral aplada ne kadar yamuk adam varsa partiye toplamış
    En son düzce belediye başkanlığına aday gösterdiği adamda tam fırıldak kubi
    bir halt olacağı yok.

6. Herkes üçkağıtçı olmuş , bu akşam kasaptan kıyma alıyorum önce döşten orta yağlı kıyma çektirdim sonra, hiç yağsız kuşbaşından çektirip karıştıtmak istedim adam , makina ya abandı içinde kalan döşten daha ucuz olanla yağsız olanı karıştırdı, kıyamet koptu tabii, neyse adam kasap elinde bıçak diye bi küfür etmedim kalan ne varsa söyledim.

Halkı böyle olan bi milletin siyasetçisinden ne olur kardeşim iyi parti, ABD Gladyo sunun bir uzantısı içindekilerde, diğer partiler matah mı hepsi....

Ne bekliyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Oho adam kemal abinin dostuymuş
    Bu meral aplada ne kadar yamuk adam varsa partiye toplamış
    En son düzce belediye başkanlığına aday gösterdiği adamda tam fırıldak kubi
    Senin parti kurman lazım!!!
    Tüm ümmetçileri tek çatı altında toplarsan.!!!
    Ayasofya yıda genelbaşkan yardımcısı yaptınmı.!!
    İş tmm dır.!!
    Çin Hindistan nüfusunu sollar.!!!
    Kişi başı milli gelir.!!!
    31>69 dolara yükselir.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Herkes üçkağıtçı olmuş , bu akşam kasaptan kıyma alıyorum önce döşten orta yağlı kıyma çektirdim sonra, hiç yağsız kuşbaşından çektirip karıştıtmak istedim adam , makina ya abandı içinde kalan döşten daha ucuz olanla yağsız olanı karıştırdı, kıyamet koptu tabii, neyse adam kasap elinde bıçak diye bi küfür etmedim kalan ne varsa söyledim.

Halkı böyle olan bi milletin siyasetçisinden ne olur kardeşim iyi parti, ABD Gladyo sunun bir uzantısı içindekilerde, diğer partiler matah mı hepsi....

Ne bekliyorsunuz?
    Valla birsey beklemiyoruz.

Secimden once anket yapanlara inandik, CHP'ye oy verdik, oksuz bebek gibi cami avlusuna birakildik.

Birsey bekleyenler %52 lik kisim.

Sayfa 751/1001 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •