Sayfa 268/1008 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hakketten ilginç milletiz ya dogru dedelerimizi çöllerde kırmıslar..türkleri hiç sevmezler biz onların için yırtınıyoruz tuhaf ..
    Babamın rahmetli dedesi birinci dünya savaşında filistindeymis. Ben kendisini dinlemeye yetişemedim ama babamla amcam arada anlatırlar. Türk askerinin su kuyularına hayvan leşi atarlarmis. Araplara ettiği küfürler burdan arabistana yol olur derler. Öyle işte.

Bircan Yıldırım isimli hesabın yöneticisi, ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltına alındı.

Bircan Yıldırım, dün yaptığı paylaşımda 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Netanyahu'nun anlaştığını belirterek, 1 milyon Filistinli'nin Türk vatandaşı olacağı' yönünde asılsız haber paylaştı...................

GÖZALTINA ALINDI!
    Bircan Yıldırım isimli hesabın yöneticisi, ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltına alındı.

yahu böyle adileri ayaklarınının altını kesip tuz basacan ....ibret olsun bu haberleri alıp doğruymuş gibi yayanlara....devlet unutmaz zamanı gelince bu tür fareleri alır gerekli cezayı veriri ....isterse 20 yıl geçsin.....sadece zamanı geldiğinde osmanlı tokatını atar....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Citiye bak. Kavga istiyorsa ederiz aqua
    yarın pistte ALPER dayunun kulvarına girmeyin, yer açın... çetin furuşma olacak

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu haber saat kaçta düştü dayu

yabancı bugün İŞC'nin hem spotunda hem vadelisnde satışta idi

önceden haber alma varmı olayda ?
    spotunda 15 milyon lot, vadelisinde 50.000 kontrat var bugün

girme aralarına

başka hissemi yok ?

okumadın mı ?

DGATE var başganımız para kırıyormuş diyolar

4. [QUOTE=ALPER;6618631]Babamın rahmetli dedesi birinci dünya savaşında filistindeymis. Ben kendisini dinlemeye yetişemedim ama babamla amcam arada anlatırlar. Türk askerinin su kuyularına hayvan leşi atarlarmis. Araplara ettiği küfürler burdan arabistana yol olur derler. Öyle

Benim babamın dedesi ve 6 erkek kardeşi Irak,Filistin cephesine gitmişler. Büyük dedemin Bagdat'ta şehit olduğu haberi gelmiş. 7 erkek kardeşten 1'i köye donebilmiş. O yüzden 'Arabistanlı Lawrence'filmini - özellikle trenin pusuya düşürülme sahnesi- izlediğimde çok etkilenmiştim.
    Bu arada Arap dusmanligim( daha doğrusu hiç bir ulusa dusmanligim )yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün itibariyle fkö nün tırnaklarıyla kazıyarak bir aşamaya getirdiği filistin devleti hamas tarafından gazzede toprağa gömülmüştür.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gazze diye bir şehir kalmayacak gazzede sadece hamasın militanları ile işgalci israil askerleri olacak
    Dün haması alkışlayanlar bugün gazzeye asker yollayalım diyenler yarın gazze diye bir şehir kalmayınca ne diyecekler.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başkanım 1000 tane hissenin arasından nasıl buluyorsun anlamıyorum
    ''yükselecek hisseyi herkes bulur, mühim olan düşeni bulmak '' mı diyorsun
    Bu topikte benim dışımda herkes doğru yönü tespit ediyor en dipten alıp en yüksekten satıyor
    Viopta short zamanı şortlar long zamanı longlar
    Şu topikte herkes benim paraları yiyor
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu haber saat kaçta düştü dayu

yabancı bugün İŞC'nin hem spotunda hem vadelisnde satışta idi

önceden haber alma varmı olayda ?
    Akşam gördüm ben haberi.
    Haberleri vardır ağaların rapordan..
    Biz sonra öğrendik.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Citiye bak. Kavga istiyorsa ederiz aqua