Bircan Yýldýrým isimli hesabýn yöneticisi, ‘halký yanýltýcý bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltýna alýndý.
Bircan Yýldýrým, dün yaptýðý paylaþýmda 'Cumhurbaþkaný Erdoðan ile Netanyahu'nun anlaþtýðýný belirterek, 1 milyon Filistinli'nin Türk vatandaþý olacaðý' yönünde asýlsýz haber paylaþtý...................
GÖZALTINA ALINDI!
Bircan Yýldýrým isimli hesabýn yöneticisi, ‘halký yanýltýcý bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltýna alýndý.
yahu böyle adileri ayaklarýnýnýn altýný kesip tuz basacan ....ibret olsun bu haberleri alýp doðruymuþ gibi yayanlara....devlet unutmaz zamaný gelince bu tür fareleri alýr gerekli cezayý veriri ....isterse 20 yýl geçsin.....sadece zamaný geldiðinde osmanlý tokatýný atar....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
[QUOTE=ALPER;6618631]Babamýn rahmetli dedesi birinci dünya savaþýnda filistindeymis. Ben kendisini dinlemeye yetiþemedim ama babamla amcam arada anlatýrlar. Türk askerinin su kuyularýna hayvan leþi atarlarmis. Araplara ettiði küfürler burdan arabistana yol olur derler. Öyle
Benim babamýn dedesi ve 6 erkek kardeþi Irak,Filistin cephesine gitmiþler. Büyük dedemin Bagdat'ta þehit olduðu haberi gelmiþ. 7 erkek kardeþten 1'i köye donebilmiþ. O yüzden 'Arabistanlý Lawrence'filmini - özellikle trenin pusuya düþürülme sahnesi- izlediðimde çok etkilenmiþtim.
Bu arada Arap dusmanligim( daha doðrusu hiç bir ulusa dusmanligim )yok.
Tutmayýn küçük Eniþte yi
https://youtube.com/shorts/Qpi6PHC9h...CVeiVkk2rIy9H5
Yer Ýmleri