There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Adı üstünde işte günlük getiri, yıllığına bak bakalım en iyisi yıllık kaç getirmiş. Hangisi 1 yıl boyunca aynı istikrarı sürdürmüş. Akmaz kokmaz. Ne öldürür ne güldürür. Geçen ay 45 faizi cebine koyan adam kafası rahat 1 ay geçirdi günlük fon peşinde koşturanlar en fazla kaç aldı? Aylık mevduat alan adamın yıllık bileşik faizini niye dikkate almıyorsunuz?( Bu söylediklerimin hepsi para piyasası fonları için geçerlidir. Diğer fonların hikayesi ayrı)
6 ay yurtdisinda kalacagim
19 ocak odemem var o yuzden 15 ocaga kadar bagladim 4 gundede odemenin oldugu hesaba aktarmam lazim internetten havale limiti 1milyon fazlasini yaptirmiyorlar
ben kendi birikimimi hicbir zaman mevduata yatirmadim . bu paranin bana senelik maliyeti %14 idi o yuzden 1 yil kkm ve vadelide degerlendirdim
Yaptigim en buyuk salaklik 20-30 milyon alma imkanim var iken almadim almis olsam 6-7 milyon risksiz bedavadan para kaliyordu
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri