Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    a1 capital ac4 neredeyse yüzde 48 bileÅŸik getirisi var.
    Bende de ac4 var pedere de ıjv aldım aynı hesaptan.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    o da iyi,
    albatross, hedef portföy ve neo portföy de iyi

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Denizbank dun %42 ile bagladim 70 gun icin .
    yalniz mobilde 38 den fazla vermiyordu ozel bankacilik araciligi ile bagladilar
    bir ben yapamiyorum herhalde mobilden
    Aralık ayının son haftası gibi vade dönüşü yapsaniz daha iyiydi.

4.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    para piyasası fonlarının avantajı günlük olmaları , yani bileşik getiri hesaplanırsa ve o şekilde karşılaştırma yapılırsa daha doğru olur. Örneğin bu fonda bileşik %42 civarı olur, kaldı ki getirisi diğer fonlara göre düşük. günlük getirisi % 0.1050 olan bazı fonlar var, en az 5 adet.. %46 bileşik olur
    kaç kere yazdım.. böyle getirili "günlük" fonlar varken "basit faizde" sadece 1-2 puan üstü için 32 gün, 70 gün, 92 gün para bağlamanın mantığını anlamıyorum diye. bir kişiden makul cevap alamadım.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    kaç kere yazdım.. böyle getirili "günlük" fonlar varken "basit faizde" sadece 1-2 puan üstü için 32 gün, 70 gün, 92 gün para bağlamanın mantığını anlamıyorum diye. bir kişiden makul cevap alamadım.
    korku ve bu aracı bilmemeleri olabilir. ya da 1970lerde coca-cola alıp 2020lerde hâlâ satmayan warren buffett gibi sadık bir hayırsever olmalılar.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Adı üstünde işte günlük getiri, yıllığına bak bakalım en iyisi yıllık kaç getirmiş. Hangisi 1 yıl boyunca aynı istikrarı sürdürmüş. Akmaz kokmaz. Ne öldürür ne güldürür. Geçen ay 45 faizi cebine koyan adam kafası rahat 1 ay geçirdi günlük fon peşinde koşturanlar en fazla kaç aldı? Aylık mevduat alan adamın yıllık bileşik faizini niye dikkate almıyorsunuz?( Bu söylediklerimin hepsi para piyasası fonları için geçerlidir. Diğer fonların hikayesi ayrı)

7. 6 ay yurtdisinda kalacagim
    19 ocak odemem var o yuzden 15 ocaga kadar bagladim 4 gundede odemenin oldugu hesaba aktarmam lazim internetten havale limiti 1milyon fazlasini yaptirmiyorlar

ben kendi birikimimi hicbir zaman mevduata yatirmadim . bu paranin bana senelik maliyeti %14 idi o yuzden 1 yil kkm ve vadelide degerlendirdim
    Yaptigim en buyuk salaklik 20-30 milyon alma imkanim var iken almadim almis olsam 6-7 milyon risksiz bedavadan para kaliyordu

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Aralık ayının son haftası gibi vade dönüşü yapsaniz daha iyiydi.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    AC4 ve benzeri Para Piyasası Fonlarının işlem saatleri de sınırlı mı? Yani aynı gün hesaba geçmesi için öğlene kadar mı satış veriyoruz?
    Öğlene kadar satarsak saat kaçta hesaba geçiyor?

Sayfa 170/1003 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •