Sayfa 767/1001 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Chp Genel Başkanı Özgür Özel : Bugün saat 21.00'de Grubumuzu yargıdaki son gelişmeler üzerine olağanüstü kapalı toplantıya çağırdım.

Yaşanan gelişmeler hafife alınamaz, görmezden gelinemez.

Bu, anayasayı ihlal suçunun ötesinde anayasal düzene karşı kalkışma girişimidir. Derhal bastırılmalıdır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Er çavuşu yüzbaşı generali tokatlıyor
    bir halt olacağı yok.

Barolar Birliği Başkanı : Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin kararı Anayasa’yı yok sayarak Anayasa Mahkemesi’ni fiilen ortadan kaldırma çabasından ibarettir. Kararın hukuken değerlendirilebilecek hiçbir yanı bulunmamaktadır.

Birliğimiz tarafından Anayasayı yok sayan ilgili daire üyeleri bakımından “görevden el çektirmeye davet” yaptırımının uygulanması için Yargıtay Yüksek Disiplin Kurulu’na yarın itibariyle gerekli başvuru yapılacaktır.

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Anayasal düzeni yok sayan bu keyfi uygulamaya karşı hukukun üstünlüğünü ve yurttaşlarımızın haklarını korumak için yapılacakları belirlemek üzere yarın sabah olağanüstü gündemle toplantı kararı almıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    insanların barınma hakkını gasp ettin mi ellerinden karısını da alırsın kızını da
    ortada anayasal hak kalmıyor demektir, insanlara şaka geliyor ama başına geldiğinde kurbanlık gibi bacak atarlar..
    eğer böyle bir yasa uygulama medeni bir ülkede çıksa yada yeltenilse kıyamet koparılırdı sansür yasası çıksa sokaklar geçilmez olurdu Türkiyede muhalefet olmadığı için aklı eren insanlar ve bir avuç cesur yürekli gazeteci dışında kimse konuşmuyor Türkiye cumhuriyetinde devlet memuru olan herkes devletin yasalarına uymak zorundadır yada kendilerine iş bakmak zorundadırlar bu milletin parasıyla evlerine ekmek götürüyorlar bunu kendini muhalefet zanneden zevatlar söyleyemiyor onun için insanlarımız büyük bir karamsarlık ve umutsuzluk içindeler hukuk kırıntılarını uygulayan anayasa mahkemesinin verdiği kararları tanımayan hakim savcı olabilirmi oluyor işte bu aslında büyük bir krizdir siz eğer yargıyı sıfırlarsanız insanlar haklarını ve sorunları mafya yöntemiyle silahlı yöntemlerle çözerler Eskişehir de asansör kazasını protesto eden gençlere yapılan vahşi muameleye ciddi bir tepki gelmedi yere yatırılan kelepçelen bir gencin ayaklarının topuklarının üstüne sivil giyimli bir polis memuru ayaklarıyla gencin ayaklarına basıyordu bu düşmanca ve vahşice bir muameleydi medeni ülkelerde olsa kıyamet kopardı oysa bu gösteri anayasal bir haktı silahsız şiddet içermeyen bir eylemdi şahsen çok ben tiksindim bundan tiksinmeyen insanlardanda tiksiniyorum insan bu ülkeye baktığı zaman bu ülkenin insanlarından nefret ediyor CHP nin safralardan kurtulmasına çok sevindik bu partiyi babasının mirası görenler büyük bir tokat yiyerek ağlayarak evlerine gittiler yeni genelbaşkana oyveren delegeleri kutlamak lazım milletin beklentilerini karşıladılar bu parti ülkemize demokrasiyi getirmiş kurucu bir partidir diğer arabi partiler gibi tek adam partisi değildir olamaz

Ülkede gerçek muhalefet varsa.???
    Şu an itibariyle istifa edip.!!
    Sineyi millete dönme.!!!
    Zamanıdır.!!!

Muhalefet, barolar, sendikalar, sivil toplum kuruluşları.!!
    Kendi halk meclisini kurma zamanıdır.!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Milletvekili yemini.!!!!

Ya Şerefsiz kurşun asker olacaksın.!!
    Yada namuslu düzgün insan olacaksın.!!!
    Başka yolu yok.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Ab konseyi bizim için hukuk yargı siyasi olarak karar alıyor gibi rapor açıklamış H fidan da mesnetsiz vs diye cevap vermiş tabi bi karar H. Fidanı ters köşe yaptı.

Said-i Nursi neden denize atıldıysa ondan, bunu bilmek için dahi olmaya gerek yok.

Ayrıca faraza gömelim dedik hangi ülke, bakın hangi ülke diyorum kabul eder İranda buna dahil, başına bela alsın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 767/1001 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •