Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

İyi parti / Prof. Kürşad Zorlu : 100 yıllık Cumhuriyetimizde maalesef vahim bir hukuk skandalı daha yaşanmıştır.

Yargıtay, Can Atalay hakkında hak ihlali veren Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştur.

Oysa AYM kararları yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını, gerçek ve tüzelkişileri bağlar.

Yargıtay’ın AYM kararına uymaması hukuken izah edilemezken AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması “Artık Türkiye’de hiçbir vatandaşın hukuk güvenliğinin kalmadığı” anlamına gelir.

Ne yazık ki mahkemeler vasıtasıyla hak, hukuk, adalet tesis edilmediği gibi siyasi iktidar eliyle ülkenin adalet kalelerine darbe vurulmaktadır.

Bu karar kuvvetler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, mahkemelerin bağımsızlığı ve tarafsızlığını bir kez daha rafa kaldırma girişimidir.

Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve devletin de mahkemelerin de meşruiyet kaynağı Anayasamızdır.

İktidarın gücünü pekiştirmek için hukuku bir araç olarak kullanmasına, AYM’yi itibarsızlaştırmasına ve mahkemeler eliyle gövde gösterisinde bulunmasına izin vermeyeceğiz.

Saygılarımızla.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Akp genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı : Öyle olaylar olur ki, analiz yapmak için, konuşsan da konuşmasan da sorun olur. Hiç ve asla olmaması gereken öylesi bir olay yaşıyoruz. Yazık, çok yazık. Devleti oluşturan erkler, sorun çözümler. Asla sorun üretmez, üretemez. Birbirini çelmeleyemez.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bugün anayasanın ihlali zirve yapmıştır. O kararın altına imza atan herkes bunu biliyordur.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün anayasanın ihlali zirve yapmıştır. O kararın altına imza atan herkes bunu biliyordur.
    Pirinci plaja döküp kürekle toplamışlar, şimdi pirincin taşını ayıklayabilirsen ayıkla.

Bence Reyis işe el koyacak danıştay doğru kararı almıştır, AYM üyelerinin anayasayı yanlış değerlendirdiğini söylerek ortamı yumuşatacak, suç yoktur minvalinde bir şeyler söyleyip, işi kapatacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

En şanslı kimseler 13. Ağır ceza mahkemesi yargıçları, adamların adliyede olup olmadığını bilen yoktu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Gazze boşalıyor, Ümmet izliyor, troller cola döküp, hamburger boykot ediyor.!!!!

https://twitter.com/mstselanik/statu...382604009?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Gazze boşalıyor, Ümmet izliyor, troller cola döküp, hamburger boykot ediyor.!!!!

https://twitter.com/mstselanik/statu...382604009?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ben hamburgeri ~ 20-25 yıldır boykot ediyorum, ayda belki 1-2 cola 33cl içerim o da bazı et çeşitlerinde, ama herifler hala batmadılar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Cola içmesen ne b. olacak, rakıda içsen deve idrarıda yahudi sermayesi her yerde.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •