Sayfa 330/1008 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mehmet abinin ''bastığı yerde ot bitmez''...''Maşallah'' dediği bebek 3 gün yaşar...GUSULLE ilgili olsa gerek.

Memetabi EREĞLİ,deyince...Herkes malını sattı.Ereğli bizden uzak olsun...Çünkü HALKBNK olayı gibi delirtmesin dedik.Malum memetabiye koniyi halkbnk giydirdi...

Hatta BALIKÇI HASAN abi bile sattı...İŞTE ONA çok şaşırdım.
    hisse seçiminde hakikaten şans olması gerek, alırsın düşer satarsın çıkar, ulayn ben satınca çıkıyor bir daha satmıycam dersin tekrar alırsın düşer, silkeliyor zalım tahtaci ama ben bu numaraları yemem artık dersin ilave edersin yine düşer.
    Sözün özü
    O hep hayalini kurduğumuz x12 yapan senette olamayız
    Ne tuhaf iş bu borsa işi yahu, kimiside çok ballıdır, alır yükselir satar düşer boyuna paraları katlar
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    hisse seçiminde hakikaten şans olması gerek, alırsın düşer satarsın çıkar, ulayn ben satınca çıkıyor bir daha satmıycam dersin tekrar alırsın düşer, silkeliyor zalım tahtaci ama ben bu numaraları yemem artık dersin ilave edersin yine düşer.
    Sözün özü
    Ne tuhaf iş bu borsa işi yahu, kimiside çok ballıdır, alır yükselir satar düşer boyuna paraları katlar
    Sabır en büyük düşmanıdır sermayenin
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Şekerlerin %75 verdim Şans bu gun benden yana

İşgyo Yeşil ışık yakıyo

Bist 30 icin kritik rakam veriyorum. 8070

Eger olurda buraya duser ve donerse itibarlarinizi alirim

5. TBMM Danışma Kurulu AYM'ye suç duyurusuna ilişkin saat 16.00'da toplanacak - NTV

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sabır en büyük düşmanıdır sermayenin
    Sen bu işi biliyorsun dayu
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, kar buldun mu yapıştır gitsin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sözün özü
    Bana da endex zor geliyor.Hisse seçimi daha kolay.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bana da endex zor geliyor.Hisse seçimi daha kolay.
    Akşam pazarı ucuzluğu olursa bi hisse bakıcam ama şindilik sağlam duruyor kerata
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 330/1008 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •