Atatürk büyük harfle yazılır da atatürkçüler küçük harfle yazılır Ahmet necdet sezer de atatürkçüydü sadece o değil biz o dönemler gördük adalet, hak , hukuk diyen atatürkçüleri hep gördük tanıdık test kolay bir testi onu bile geçemediler, belki sizde atatürkçüsüzündür.
Not: bu arada en kral atatürkçü RTE dir. kendi seçmenine tl de kalın dedi, atatürkçüler zaten rte nin tersini yapacaklar (kuşku varmı) rte nin tersini yapan parasını katladı bundan iyi atatürkçümü olur.
Son düzenleme : cankan; 09-11-2023 saat: 18:17.
M Şimşek,yani ingiliz dışarıdan para dilenirken dilendiği ülkeler sen neyin havasındasın ülkenizde yargı adalet yok demiş,galiba gevurlarıda salak aptal sanıyor ülkesindeki aptallar gibi![]()
Ülke battığı müddetçe isterse şeriat gelsin umurumda değil. Bir müslümana yaraşır şekilde yaşasın bu ülke batmış bir şekilde. Bütün yatırımlarım dolarda ve Türkiye'ye yatırım yapmıyorum. Ülke laikliğe dönerse ben kazandım dolarları satarım ve ülkeme sarılırım ve iyiye gidelim diye dua ederim. Eğer bu adamlar ve BOP zihniyeti kalırsa bir müslümana yakışır şekilde yaşayın. O zaman da ben kazandım. Yeter ki batın şark zihniyeti devam ederse.
Beyaz Saray: İsrail Gazze’nin kuzeyinde her gün çatışmalara 4 saat ara verecek.
2 gündür aynı şeyi yapıyorlar 28.50 üstünde doların kalmasına izin vermiyorlar
gece olunca günlük primini sıfırlayıp yeni güne başlatıyorlar yoksa bir kaç aydır her gün 3-4 krş artışa izin veriyorlardı..
Yer İmleri