Sayfa 260/700 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

  1.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Bizim satın aldığımız temel ihtiyaç ürünlerinin çoğunun fiyatı son yılda 2-3 kat arttı. Bir bizim şirketin sattığı ürünün fiyatı artmamış. Onuda biz almadığımızdan anlamamışız. Fiyat artmadığı halde sürümden falan mı kazanmışız. O da yok. Verdiğimizin parasını toplayamıyoruz. Demek ki yanlış ürünlere yatırım yapmışız.
    parasını toplayamıyoruz diye bi şey yok, bulursam eklerim, 4 milyar lira alacağımız var bunun 3.5 milyarı henuz vadesi gelmemiş. 1 yılı aşkındır parasını alamadığımız tutar çok az

  2. Oyak 1-1,5 yılda en az 30-40 milyar bir yerlere para verdi, umudumuz bunu geri almasıdır.

  3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    yuh, TL bazında gubre fiyatları bir yılda sadece %2 artmışsa nasıl para kazanacak bu sirketler?
    Bana göre Özbekistan projesinin - her ne durumda ise - artık katkıda bulunması gerekiyor. Areo, sadece domates tohumu ile ilgileniyor. Karizmatik iştirak Agriventis'in sayfasına bakıldığında susuz pirinç, kuraklığa dayanıklı soya fasulyesi ve bir kaç projesi var. Oradan da bir şeyler gelmesi lazım artık. Pet mama işine neden girdiler zaten hiç anlamadım.

  4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben demiştim diyen sikkolar 15 liradan kaçmıştı çok çıktı bu diye. 51 yükselişini öngöremedi ezikler. Siz demişdiniz eved, siz her şeyi bilirsiniz, ailelerinin zeka küpleri. Ana babalarından en yüksek zeka genlerini almışlar tü tü Maşallah nazar değmesin. Sanal ortamda mastürbasyona devam edin, ezikler sizi. Bunları insan yerine koyan yoktur gerçek hayatta gelmiş burda bilgiçlik taslıyorlar.
    Bırakın duygusallığı ve başka insanlara laf etmeyi.
    ben de aynı hatayı yaptım ve zarar etmekten başka bir şeye yaramadı.

    Uzun süre bir de ağırlıklı aynı hisseyi tutunca gereksiz bir bağlılık oluyor anlıyorum, ama bilançolar ve tarım sektöründeki gelişmeler üzerine deprem her şey bağıra bağıra geldi. şirketin kötü yönetimini de hesaba katınca maalesef "ben demiştim" diyenler haklı çıktı.

    bazen dışarıdan gelen seslere kulak kabartmak lazım.

    şunu da ekleyeyim, buradan çıkıp ta akbank almazdım/almadım.
    sürü ile iş yapan şirket var.
    inceleyip karar vermek lazım.

  5. #2077
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Senaryo yazmaya devam et.
    Yüksek zeka ile alakası yok.
    Bilgiçlik taslayan da yok .
    Ama senin gibi terbiyesizlik yapanlardan dolayı farklı fikirler bastırılıyor.
    İyi niyetle yapılan eleştirilere agır hakaretler yaptıgınız için dikkatleri dagıtırsınız.
    Beklemeye devam et.

    Anca bel altı kelimelerle kendini tatmin edersin.

    3 4 yıl bekle de aklın basına gelsin.
    Sana müstehak.
    Kına lazım mı?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

  6.  Alıntı Originally Posted by Bay_Ballı Yazıyı Oku
    Kına lazım mı?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sana lazım kına terbiyesiz herif…
    Millet dikat edin şirkete yazmak lazım bu iş böyle olmaz dediğinde agzınızda envai çeşit küfrederken iyi miydi?
    Terbiyesiz herif….

    oyak işeri eskisi gibi yapmıyor galiba yatırım karlılık olarak geri dönmeli dediğimizde hopluyordun ya…
    agzı bozuklar
    Ferrari içki muhabbeti yapıp küfredip algı yapıyordunuz.
    Borclae f k derken şirket…

    İnşallah şirket düzelir ama (zaten zamanla da düzelcek) ama senin gibiler para kazanamaz sen sagda dolda dolanırken biz bu şirketten çok para kazandık zamanında da çıktık.

    Ağla şimdi…

    Dudu nuz bile gitti.
    İyi niyetle yazılan onlarca yazıya küfrettiniz algı yaptınız anca böyle sağa sola sallarsınız.
    Sizin gibi para babalarına zerre acımıyorum iyi oldu.
    Küçük yatırımcı zaten inş. bir şekilde kazanır.Olan sizin gibi kötü niyetlilere olsun.
    Bekle ve ağla….

  7. elinde 3 milyar 617 milyar nakit para var çoğunu vadeli mevduata koymuş.insanın aklı almıyor bu kadar borcun varsa elinde ne diye bu kadar nakit barındırıyorsun?
    Mahvolan Apaçık Bir Delil Üzere Mahvolsun
    Yaşayan da Apaçık Bir Delil Üzere Yaşasın

  8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    parasını toplayamıyoruz diye bi şey yok, bulursam eklerim, 4 milyar lira alacağımız var bunun 3.5 milyarı henuz vadesi gelmemiş. 1 yılı aşkındır parasını alamadığımız tutar çok az
    Sorunda tam burda zaten. Sattıklarımızı çok uzun vadelerle satıyoruz. Geçende ziyaretçi raporlarında bu hususa değinilmisti ve forumda konuşulmuştu. Sanırım 9 aylık vadelerden falan sözedilmişti. Ürünün fiyatı artmamış. Ciddi bir vade farkı falan koyamıyorsun ama parayı almak için 9 ay bekliyorsun. O arada dünya kadar faiz ödüyorsun. Bir çıkmazın içindeyiz sanki. Benim portföyde de seninki gibi ağırlığı var ve çıkmaya cesaretim yok. Benim tek ümidim şu ferbis arzını tez zamanda ellerine yüzlerine bulaştırmadan kotarmaları ve buradan gelecek parayla kısa vadeli borçların faiz yükünden kurtulmak. Bu arada 2024 te yeni yatırımlarında desteği ile ciroyu yükseltmek ve borçları daha yönetilebilir hale getirmek. Bu anlamda 2024 te bedelli bile düşünülebilir. Yoksa nevcut durumda borçların ödemelerine yetişemiyoruz.

Sayfa 260/700 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •