Sayfa 158/541 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 4324 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. başka bir faktör de yatırımcılar ellerindeki hisseleri satıp ,beğendikleri hisseleri alıncaya kadar bir kaç gün geçebiliyor....anlaşılan piyasa kocaeri beğeniyor...endeks de izin verirse ?? çıkışta iştahlı olabilir...son bir kaç günde bu hissede tecrübelerim ile gördüğüm işaretlerden hissenin toplanmasının olgunlaşmaya başladığını söylemiştim..dalga boyları büyük...buda agresifliğe işaret ediyordu..olası tepkisinin de sert olması beni şaşırtmaz...tabi asıl agresif hareketleri jes santralinin devreye girmesine yakın olacaktır...birileri o vakte kadar toplasın bakalım...ağalar işini biliyor...gereğini yapacaklardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by aliantiochrainbow Yazıyı Oku
    Dünkü açıklamaları izleyebileceğimiz bir link var mı arkadaşlar? Paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler...
    Bulamadım linkini ama dün önemli notları paylaşmıştık burada.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by aliantiochrainbow Yazıyı Oku
    Dünkü açıklamaları izleyebileceğimiz bir link var mı arkadaşlar? Paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler...
    genel müdür ile konuşma 16. dakikadan başlıyor. başlarını atlayabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=2Z4GhhnaIQ0

4.  Alıntı Originally Posted by aliantiochrainbow Yazıyı Oku
    ben de dün bunu istemiştim...ama kimsecikler cevap veremedi..sanırım youtubeye düşecektir bu röportaj....güzel bilgiler vermişti patron...yatırımcı biraz daha önünü görmeye başladı bence...mesela jes yatırımın 55 milyon dolara mal olacağını söyledi (yanlış anlamadıysam ?? ) yanlış anlamamak adına tekrardan izlememde fayda var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    genel müdür ile konuşma 16. dakikadan başlıyor. başlarını atlayabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=2Z4GhhnaIQ0
    bu teknoloji çağına hayranım...istediklerinizi kısa sürede bulabiliyorsunuz...bu devirde ben temel ve teknik bilmiyorum diyen varsa bence bunun suçunu kendisinde ve biraz da tembelliğinde araması lazım...arayan herşeyi bulabiliyor...bu videoyu paylaştığın için ayrıca teşekürler...

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bulamadım linkini ama dün önemli notları paylaşmıştık burada.
    Evet biliyorum, onları bilgisayarıma not ettim , çok teşekkürler paylaşımlar için , emeğinize sağlık

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu teknoloji çağına hayranım...istediklerinizi kısa sürede bulabiliyorsunuz...bu devirde ben temel ve teknik bilmiyorum diyen varsa bence bunun suçunu kendisinde ve biraz da tembelliğinde araması lazım...arayan herşeyi bulabiliyor...bu videoyu paylaştığın için ayrıca teşekürler...
    Doğru dersin sn Keko, bulmak isteyen buluyor, ben de aradım bulamadım bir türlü, fosil çağında kalmışız. Paylaşan ortağa teşekkürler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Doğru dersin sn Keko, bulmak isteyen buluyor, ben de aradım bulamadım bir türlü, fosil çağında kalmışız. Paylaşan ortağa teşekkürler.
    yaşımız ilerledikçe teknolojiden kopuyoruz dostum..benim yaş 49...trendyoldan ürün bile alamıyorum...bir çok telefon ayarımı çocuklarım yapıyor.... teknolojiye olan merakımız azaldığı için kopuyoruz...gençler bu konularda çok meraklı...yazın robot süpürge almıştım eve tüm ayarlarını çocuklar yaptılar...bana kalsaydı hayatta çalıştıramazdım..bu gün de çalıştır deseler yapamam..bu borsadan da anlamasaydık herhalde açlıktan ölürdük...iyiken borsa ve bu forum var...

Sayfa 158/541 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •