https://www.tradingview.com/x/7D2o9OLh/
saatlik
hayırdır gardaş neyin peşindesin
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/7D2o9OLh/
saatlik
hayırdır gardaş neyin peşindesin
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/FMHCsda6/
saatlik
kapanış
bakalım bu hareket sarkmamı kalacak yoksa oluşumu bozacakmı
kısada ne olursa olsun uzunda yeşil olsun
tabi bence.
KAP GELDİ, hayırlı olsun...
Katma değerli ürünlerimizin toplam portföydeki payını artırma hedefimiz doğrultusunda, başta enerji sektörüne yönelik profillerimiz olmak üzere, her boy ve kesitte çelik profillerimizin projeye özgü ve müşteri talepleri doğrultusunda işlenerek yüksek katma değerli ürün haline getiren Çelik Servis Merkezi'nin kapasitesini arttırma kararı aldık.
Çelik ürünlerimizi istenilen her türlü projeye göre kapsamlı olarak işleyerek nihai ürün haline getiren servis merkezinin mevcut 120,000 ton/yıl olan kapasitesi %50 artışla 180,000 ton/yıl seviyesine yükseltilecektir. Yeni kapasitenin üç ay içinde devreye alınması planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sabah bu konuyu dile getirmiştim, yönetim hiç zaman kaybetmeden çalıişmalara başlamış ve de kısa sürede devreye almayı planlamışlar, açıkçası bu kadar da erken olacağını düşünmüyordum, karar alınca ivedilikle uygulamaya geçiyorlar, daha çok sevdim.![]()
Bugün çok daha güzel bir kapanış belerken endeks çakıldı, bu da kazançlarını geri verdi maalesef, yazık oldu.
Hayırlı olsun.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Güzel kap..şirket adım adım hedeflerini gerçekleştiriyor..bu kapta fabrikanın duraklamatilmasindan söz edilmemiş..bu sevindirici...ilk faz yatırımda fabrika 42 gün durmuştu..
2024 yılına yüksek kar marjları ile başlayacağız..ikinci faz yatırımın olumlu etkileri ikinci çeyreğe yansiyacak..ama birinci fazın olumlu etkileri tüm ceyreklere yansımaya devam edecek..
Kısacası 2024 yılının ikinci çeyreğinde üçüncü vites ile gireceğiz...
Yavaş yavaş jes ile ilgili haberler de gelmeye başlamalı..çünkü son TV programında patron son aşamaya gelindiğini söylemişti..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
günaydın
yorumlarken benmi yanlış yorumluyorum acaba
burada diyorki kapasite arttırmaya karar verdik
daha önce yapılan modernizasyon için fabrika kapatmaydı
beklenen ikinci fazda fabrika kapatma,bu haberde o yönde bir bildirim yok
olsaydı ikinci faz çalışmalara başlıyoruz türünde bir cümle olmalıydı
ama burada farklı bir durum var gibi anlıyorum
burada yeni bir iş var
oda kapasite arttırımı için çalışma
yanlışmı anlıyorum acaba
tabi bence.
Turquaz Bey,
dünkü sorunuzu yeni gördüm. Bence kapanma diye bir şey yok burada. Bence ek bina gibi bir şey yapıyorlar -koskoca arazi onların- ve yeni makinalarla kapasiteyi büyütüyorlar. DÇ sektörünün en kötü yılında "kurt puslu havayı sever" havasında hamleler bunlar.
Ardından bugünkü KAP geliyor. Devamı gelir mi bilmem, ama onu onlar herhalde biliyor ki bunu yapıyorlar.
İlk fazda fabrika 32 gün durmuştu..düzeltmek istiyorum..telefondan yazmak sıkıntılı ..
Yer İmleri