Arkadaş ne smaç yaptı pala. Haber mi gelecek diye de bakıyorum bir yandan
Arkadaş ne smaç yaptı pala. Haber mi gelecek diye de bakıyorum bir yandan
Son dakika şortumu kapattım ben memedabi, muhtemelen günün dibini bulduk, yine üttüm palayı![]()
Hamdım Piştim Yandım
anayasa muhabbetleri jafta sonu olduğundan pala hazırlıksız yakalandı
ugün hrkes çakış beklerken relax davrandı herkesi gevşetti
thy nin saçma sapan uçak alım haneri ilende thy ye borsayı tutturdu
kapanışa yakın zopayı monteledi
amiral ilede son vidayı sağlamladı
karanlıktada thy ye atladımı tamamdır
bir halt olacağı yok.
pıst Burdan belki 7700 hareketi yapar
yapmazsa oduna devam
çerezlik bişeyler aldık bakalım
herkesin gördüğü OBO uygulanmaz şuanda hikaye yok , sene sonu fon kapanışları , jeopolitik hikaye yaşadık , güzel bir prim yapmış pıst 100 derken sonuç olarak kartlar yeniden karıştırılacak , tahta değişimleri yapılacak her tahta 2024 gitmeyecek potansiyeli olan tahtalar , haber kaynaklı tahtalar oyuna girecek bizde oltayı attık o zamanı bekliyoruz spotta![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Kahveye gittim. Oğlan aradı araba conta yakmış Sibop yakmış vs dedi bir gamyon masraf dedi. Kahveden koştur koştur sanayiye gittim. Benim usta elektriksel bir arıza dedi. Halletti yağ antifriz değiştirdik. Benim oğlanın gösterdiği ustanın 1/10 undan aşağı yaptırdım. O moralle biraz hisse kucakladım. Yarın nasip ne olur bakarız.
Çıtak bana viobu öğretse bugün sabah açılışta ful short basıp çuvalla parayı götürmüştüm. Öğretmedi sen vioba fazla gelirsin üç beş kuruş nasipleniyor millet. Milletin ekmeği ile oynama didi. Bende ona hak verdim vioba bulaşmayacam
Yer İmleri