Akýl ve mantýk þöyle der, toplumun geneli için bir kýsým insanlar feda edilir.
Din akýl ve mantýk ötesinde olduðu için farklý bir þey söyleyebilir. Yahudilikte nasýl bilmiyorum. Hristiyan ve müslümanlýk bir insan bir dünyaya deðer mantýðýnda diye biliyorum. Türklük de din gibi bir þey, orada da ayný.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Borsada fecaat var. ÝYÝ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Yaþar Aktürk nam-ý diðer Berber Yaþar, Mahmut Çevik bunlar bir çete, Borsada manipülasyon yaparak milleti soyuyorlar. Kurduklarý soygun düzenini tek tek anlatacaðým. delilerin delisi ...
tam muz cumhuriyeti..ülen kimsenin malve can güvenligi yok..
her yer hýrsýz her yeryer soyguncu tepeden týrnaga ..bu ülkeye yatýrýmcý salakmýda gelsin 🤣
bir halt olacaðý yok.
Hey maþallah
7 trilyon tl piyasa deðeri olan piyasanýn genel yönünü grafikten bulacaðýný sanacak kadar ülkece derin finans bilgimiz takdire þayan..Herkeste bir hedef....Malda olan 12 bin , olmayan 6800 diyor...
Gidecek yeri sadece piyasa yapýcý biliyor....Biz sadece bu gidilecek yolda grafik üzerinden risk ve fýrsatlarý görerek iþlem yapacaðýz...Poz arttýracaðýz , azaltacaðýz , stop olacaðýz vs vs vs..
Son düzenleme : emregunes; 14-11-2023 saat: 00:44.
Az örgütlüdür güçlüdür, çok daðýnýkdýr zayýftýr diye bir söz var.
Piyasada büyük oyuncular ve onlarý yönlendiren büyük bir þey var. Onlara karþý yýðýnlarýn hatta patronlarýn dahi yapabilecekleri sýnýrlý.
Ben buna çakma simulasyon diyorum. Onun üzerinde matriks düzeni var, ölümlü olanýn hiç bir etkisi yok, ne verilirse ona razý olmak durumundasýn. O yüzden birileri bunu görüp vahdedi vücud vs uydurmuþ olabilir.
<<<<<<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=UqDu_N5mgrs
Behiye Aksoy - Ruhunda ölen naðmede sevda sesi var mý ?
Rûhunda ölen naðmede sevdâ sesi var mý?
Anlat bana, ey sevgili, aþkýn bu kadar mý?
Kumral saçýnýn telleri, hicrâný sarar mý?
Anlat bana, ey sevgili, aþkýn bu kadar mý?
Yer Ýmleri