Rusya-Ukrayna savaşı dünya ülkelerinde emsal teşkil etti muhtemelen israil - Filistin savaşı bardağı taşıran bir olay olucak sanırsam 3.dünya savaşı yaklaşıyor, vaziyet alın derim.
İnsanlık ölmüş, dünyada herkes vurdumduymaz olmuş
Rusya-Ukrayna savaşı dünya ülkelerinde emsal teşkil etti muhtemelen israil - Filistin savaşı bardağı taşıran bir olay olucak sanırsam 3.dünya savaşı yaklaşıyor, vaziyet alın derim.
İnsanlık ölmüş, dünyada herkes vurdumduymaz olmuş
Hamdım Piştim Yandım
düşünmen yeter üstad..
tekerleğin icadına kadar olan yazılarıda okusaydın.. fosile gerek kalmadığını da anlardın
bu vesiyle..
tüm viop ekonomi ve hisse forum ve camiası ekonomi..
a para
87385758 destek direnç .. kaldıraç
teminat MC.
hey corç versene borç ..
şimdilik aklıma gelenler bunnlar
![]()
unutulmaz bu acı, dertli dertli çal kemancı / her aşkta hüsran oldu gönül / bilmem bu kaçıncı / halime bak dertli çal / kemancı başımın tacı / gitme bu gece sen de kal benim halim çok acı /
değiştin kemancı, neden neden efkarlı çalmıyorsun / hayırdır kemancı bilader ? / benim dünyam yıkılmış / sende mi acıyorsun / gözümden kaçmıyor, benden hep bir şey saklıyorsun / yeter artık derken, kemancı / neden neden ağlıyorsun
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bakacaz arkadas 831500 ustu kapatirsan longa gecerim 83100 alti kapanislarda shorttayim . Arada kapatirsa kararsiziz.
bana piston aşşağımş giib geliyor yarın..
![]()
pisyedili önerdiğin filmi göremedim ben yokmuşumdur..
![]()
Otomobil satışların da yüzde 35-40 daralma bekleniyor.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
israil, hizbullah savaşa girerse yılanın başı olan iranı vururuz.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri