Originally Posted by
sindoma53
bazı arkadaşlar 2.48-2.50 bandını soruyor nerden çıktı diye ayın 20 sinden önce gitgel bölgeleri ile burada belirttim teknik düşüncemi yaklaşık 1 aydır pozisyonlar aşağı yönlü endeks üzerinde gitgellerde belli tahtalara geçip trade etmeye oynuyoruz .
dolar bazlı grafta gösterdiğim gibi beklediğimiz bölgeler 1.5 aylık zaman diliminde .
haftalıkta 2.65 altı kapanışlarda 1-2 hafta 2.65-2.58 arası gitgeller beklerim son altın vuruşu dönüş için 2.48-2.58 arası bekliyorum seneryom bu yönde 1 aydır .
bakalım hayırlısı.
lemur dibi sormuşun arkada 1 ay önce analizi yaptık aşağı pozisyon ve günlük trade ile belli tahtalarla devam ediyoruz.İşaretlediğim bölümleri iyi oku şuanda tepki verdiği bölge dolar bazlı graflarda 200 günlük ortalama 2.65 denk gelir buranın altı haftalık kapanışlar olup olmayacağı takip edilmeli.
240 dk graflarda alt bolinger takılındı kuş ve tup daha önce düzeltme yaptığından ana makina konumundalar fren görevi onlarda aşağıda fazla yerleri yok düşmek için benim için tup 137 altı kuş 215 altı büyük olay olmadığı sürece yok.Zaten endeks ağırlığı olan tahtalar belli bir düzeltme yaptı şuanda graf haftalık olarak düzeltmeye geçildi orada oluşan formasyon mevcut 2-3 hafta içinde tamamlanacağını düşünüyorum burada paylaşıcam.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri