Alýntý Originally Posted by Canmert Yazýyý Oku
Maliyetim 2021 nisan ayýndaki fiyatlar idi.Zaten yarýsýný 35-40 tl arasýnda satmýþtým.Saðolsun hektaþtan iyi kazandým

Bu arada Hasta la vistanýn davranýþýný çok yanlýþ buluyorum gelip bir kaç cümle yazmasý lazým ne yaptý,sattý mý ya da gelecekten umutlu mu.Mecbut deðil ama önceden o kadar çok yazdý ki þimdi bence bir kaç cümle yazmasý borcu

Dudu abinin ise sadece bir iki cümle ile geçiþtirmesini doðru bulmadým bana alýnmasýn.Onun da bir þeyler daha yazýp ayrýlmasý gerekiyordu bence

Saygýlar sevgiler sabýrlar dilerim hepinize
Bahsettiðiniz kiþi iki yönlü iþlem yaptýðý için hisse hakkýnda yorum yapmasý doðru olmazmýþ. iþlemleri bittiðinde detaylý yorum yapacakmýþ.

Hisse22,26/31,xx sonrasý 31,xx/51,30 hareketini baþlattýðýnda burada açýmýz dikleþecek millet almak için birbirini ezecek demekten geri durmuyordu :D 31,xx/51,30 hareketi bitip düþüþ baþladýðýnda yorumlarýný kesti.

Kim bilir kulaðýna birileri bir þeyler fýsýldadý oda görevini yapýp gitti bilinmez.

Dudu kim bilir belki de geçen yýl satýþa baþladý satýþýný yeni bitirdi belki az sattý belki iç satmadý millet satýp uzaklaþsýn diye bana müsade dedi bilinmez.