Sayfa 548/1008 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Vıop LVI

fatih altaylıyı da yarın hapse atabülüle..

fetöden ne bilem dış jihrakcı olmaktan ajan olmak suçlamasından falan filen.

gece gece petrol bulduk ellam bierlerden..

aldıkça almış..

pztesi shortcuları tek barla çizecekler gibi..açılışta

3. Demir çelik konusunda sohbet yayını başladı.

https://twitter.com/Sezgindemirel7
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bir de mazlumların yanında olacağım vs diyip insanlarla dalga geçme. Türkistan'da ki din ve kan kardeşlerine aynı desteği gösterdin mi? Ya da dinden bağımsız dünya da zulüm gören her mazlum için konuştun mu? Türkiye içinde ne mazlumlar var ağzını açtın mi?

Bana ne denirse ona inanıyorum ateşli savunuyorum de anlarım. Ama şu her sayfanın yarısını gereksiz isgaliye bırak içi boş şeylerle. Gün içi haber ve analiz var mı diye arada vaktim oldukça girip hızlıca okuyorum. Gereksiz yer işgalini azaltsan iyi olur gerçekten
    Her gece canlı yayında önce AYDINLATMA BOMBALARI ortamı kızıl hale getiriyor.Sonra arkadan binaları yıkan bombalar yağıyor...ve ciğerleri yakarak öldüren fosfor bombası...

4 tarafı ablukaya alınmış..elektirik-suyu olmayan 2 milyon insan her gün 300 kişi öldürülüyor.

Dünya tarihi ilk defa bu kadar kitlesel katliamı CANLI SEYREDİYOR.ve Dünyanı en güçlü devletleri bu katliamı destekliyor..zalime (israile) destek veriyor...

Bu DEHŞETE karşı insanın tepkisel olmaması imkansız...ve bunu unutturmamak için yazmasını anlarım...Ülkemde böyle mazlum mu var?

Tükmenistandakiler içinde aynı tepkiyi gösteririz ..Ama şimdi KATLİAMA UĞRAYAN ve gündem olan bunlar...
    Son düzenleme : ABKA; 17-11-2023 saat: 23:22.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    fatih altaylıyı da yarın hapse atabülüle..

fetöden ne bilem dış jihrakcı olmaktan ajan olmak suçlamasından falan filen.

Çok gereksiz biri,senin paylaşımın onun söyleminden daha değerli benim için,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Shchols hastaneye kaldırmışlar,çok Acaib gelişmeler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FATİH ALTAYLI ya da yazdım...

Herkese , tüm siyasilere,diyanet İB,dindarlara vs...hiddetle yazar..onları yerden yere vurur.

BAHÇELİ: ''Mehmetçik GAZZEYE'',dedi...''AYM kapatılsın,kandil olmuş'' dedi...

Ama günler geçti FATİH ALTAYLI tek kelime-eleştiri yapmadı...

YEMEDİ...Dinsizin hakkından imansız gelir,olayı...

100 kaplan gücündeki FATİH haydi BAHÇELİYİ eleştirsin..eleştiremez.Bu dünya böyle kim kime gücü yeterse.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Cenazemiz ise pazar günü öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camii'nden alınarak Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verdi.

METİN UCA son vasiyetinde yakılmak istediğini ifade ediyor...Mevtaya saygı duyulmalı...Adam yakın, diyor, diyanet namazını kılıyor...

Toprağı bol olsun..Ama bu olayda gösterdi ki 61 yaşında özgüveni yüksek bir kişi 3 gün içinde(beyine bir pıhtı) ile ölebiliyor..Bu dünyada en büyük gerçek ÖLÜMDÜR...

Her şeyi yapamazsak ta bazı şeyler yapılabilir.

https://www.dailymotion.com/video/x8ppccs

Sayfa 548/1008 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •