“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
75 milyar USD gelebilir..Evet..
NEO'nun matrixteki Evrenin Yüce Mimarı, Baron Rotschild'e gönderilen ezoterik mesajlar yerini bulmuş olabilir..
666 ton yardım gönderiyoruz..
Müslümanlar: Allah KAbul etsin, ne güzel adamlar var..v.s..
İblis: Mesajı aldım, bana Biat etmeye devam ediyorsun..Afferin ..Sana biraz yardım gönderelim..
2024 senesinde Tek Göz'e(666) bağlılık artacak,der..The Economist..
Daha fazla Borç,Daha fazla Savaş...
[IMG]![]()
Beğendiğim bir YORUM...
Filistin hakkında burada konuştuklarımızın hepsi vicdanımızı rahatlatan ama pratikte geçerliliği olmayan fikirler.
İsrail terör devletidir, bu şüphesiz, ama karşısındaki Hamas da terör örgütüdür.
Zulüm konusunda Hamas'ın İsrail'den tek farkı daha güçsüz olmalarıdır.
Biz bu yüzden çoğunlukla İsrail'e karşıyız ama aynı güç Hamas'ın elinde olsaydı, sokak basıp rastgele adam öldürmekten daha fazlasını yapacaklardı.
Hamas ayrı Filistinliler ayrı diyoruz, Filistinlilerin çoğu Hamas'ı destekliyor (belki çaresizlikten, belki ailesi İsrail tarafından öldürülmüş olmanın haklı motivasyonu ve kiniyle ama sonuç olarak yine de çoğu Hamas'ı destekliyor).
Masumlar ölmesin evet de, it izi at izine öyle bir karıştı ki, bizim çiçek böcek düşüncelerimizin gerçek dünyada geçerliliği yok. Sadece radikal kararlarla bu savaşa bir mola verilebilir. Evet savaş biter demiyorum, mola verilir diyorum, çünkü üç vakte kadar Hamas yine İsrail'e saldıracak ve İsrail 20 katıyla cevap verecek.
İsrail onlarca senedir böyle genişletti topraklarını.
Bu problemin çözümü yok.
Twitter'da hiç yok.
Bu problemin çözümü varsa bile "tek doğru", "en doğru" seçenek değildir, "en az kötü olan" seçenektir.
https://twitter.com/msikkofield/stat...87483507720435
Bir dönem tamamına yakınına yabancı sahipti TL tahvilin. Faiz enflasyon altında kaldığından beri sifirladilar. Son dönemlerde faiz artislari ile faiz rakamı şu noktaya gelirse tadında analizler yayınlamaya başladılar. Bahsi geçen 75 milyar USD de ki anlatılmak istenen, analizin orjinalinde yani meali bu. Swap kanalları makul olur ve faiz enflasyon üstünde olur makul olursa tahvile olası para girişi. Yabancının yıllardır olmamasinin ana sebebi zaten TL faizin cazip olmamasıydi. Sabit yatırım ise bambaşka konu.
Evet o zamanlar carry trade için uygun ortam vardı. Yabancı profesyonel düşünür alacağı kazanacağı paraya bakar. Cds lerin düşmesi yabancı girişinin de olduğuna ve olacağının bir işaretidir genelde. Ama önemli olan politikalarda devamlılık süreklilik ve tutarlılık…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu 75 haberi yalan bile olsa bizi yarın ucurur..
![]()
Yer İmleri