Sayfa 551/1008 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çiftçi kayıt sistemi yönetmeliği değişmiş, okurken ilginç bir madde gördüm.

Tapu kayıtlarında da uydu görüntüsü var, güncel değil ama oldukça detaylı.

Çiftçi kayıt sistemi daha da detaylı olabilir, tarlaya ne ekildiği veya ne ağacı olduğu görülüyor olması lazım.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0231118-21.htm
    <<<<<<<<<<<

MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesine aşağıdaki fıkralar eklenmiştir.

“(7) Taahhütnameye konu araziler, üretim yılına ait uydu görüntüleriyle ya da tespit komisyonları tarafından yerinde kontrol edilir.
    Görülenler de çok işe yaramıyor, araziye gidip ne ekili dikili tutanağa bağlamak gerekiyor.

Bu Ç.K.S. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın özellikle taşra personelinin belini büken en ağır ve en yoğun çalışma gerektiren birimi. Bu yükün bir an önce hafifletilmesi gerek...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Rakam bana fazla geldi ama paylaşılmış bir haber..

..........................

İKİ DÜNYA DEVİ TARİH VERDİ: TÜRKİYE YE 75 MİLYAR DOLAR GELECEK: (Yeni Birlik)

BNP Paribas ve Deutsche Bank, Türkiye için peş peşe açıklama yaptı. Dünya devleri 75 MİLYAR DOLAR Türkiye için 2024 yılını işaret ederken, BNP GELECEK Paribas raporunda, Türk ekonomisine 75 milyar dolarlık giriş olabileceği tahmininde bulundu

link:
    https://x.com/sefa_toptan1/status/17...522375280?s=20
    Bazı haber siteleride hergün devlet memurları asgari ücretiler ve emekliler için müjdeli zamları ısıtıp ısıtıp veriyor. Hocanın ölme eşeğim ölme yaz gelecek çayır çimen bitecek karnın doyacak avuntusu gibi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Rakam bana fazla geldi ama paylaşılmış bir haber..

..........................

İKİ DÜNYA DEVİ TARİH VERDİ: TÜRKİYE YE 75 MİLYAR DOLAR GELECEK: (Yeni Birlik)
    ]
    Yıllık faiz %9 olsa,
    7.125 milyar USD faizi var..
    Yatırım için para gelmez.. Malum adam olduğu sürece, yaptıkları yapacaklarının teminatı görüldüğünden

ağır şartlarla para girişi olabilir..

Bedeli, Filistinli al, suriyeli,afgan al v.s...
    Gelen de,BORÇ olur..

75 milyar USD gelebilir..Evet..

NEO'nun matrixteki Evrenin Yüce Mimarı, Baron Rotschild'e gönderilen ezoterik mesajlar yerini bulmuş olabilir..

666 ton yardım gönderiyoruz..

Müslümanlar: Allah KAbul etsin, ne güzel adamlar var..v.s..
    İblis: Mesajı aldım, bana Biat etmeye devam ediyorsun..Afferin ..Sana biraz yardım gönderelim..

2024 senesinde Tek Göz'e(666) bağlılık artacak,der..The Economist..
    Daha fazla Borç,Daha fazla Savaş...

Beğendiğim bir YORUM...
    Filistin hakkında burada konuştuklarımızın hepsi vicdanımızı rahatlatan ama pratikte geçerliliği olmayan fikirler.
    İsrail terör devletidir, bu şüphesiz, ama karşısındaki Hamas da terör örgütüdür.
    Zulüm konusunda Hamas'ın İsrail'den tek farkı daha güçsüz olmalarıdır.
    Biz bu yüzden çoğunlukla İsrail'e karşıyız ama aynı güç Hamas'ın elinde olsaydı, sokak basıp rastgele adam öldürmekten daha fazlasını yapacaklardı.

Hamas ayrı Filistinliler ayrı diyoruz, Filistinlilerin çoğu Hamas'ı destekliyor (belki çaresizlikten, belki ailesi İsrail tarafından öldürülmüş olmanın haklı motivasyonu ve kiniyle ama sonuç olarak yine de çoğu Hamas'ı destekliyor).

Masumlar ölmesin evet de, it izi at izine öyle bir karıştı ki, bizim çiçek böcek düşüncelerimizin gerçek dünyada geçerliliği yok. Sadece radikal kararlarla bu savaşa bir mola verilebilir. Evet savaş biter demiyorum, mola verilir diyorum, çünkü üç vakte kadar Hamas yine İsrail'e saldıracak ve İsrail 20 katıyla cevap verecek.
    İsrail onlarca senedir böyle genişletti topraklarını.

Bu problemin çözümü yok.
    Twitter'da hiç yok.
    Bu problemin çözümü varsa bile "tek doğru", "en doğru" seçenek değildir, "en az kötü olan" seçenektir
    .
    https://twitter.com/msikkofield/stat...87483507720435

6. Bir dönem tamamına yakınına yabancı sahipti TL tahvilin. Faiz enflasyon altında kaldığından beri sifirladilar. Son dönemlerde faiz artislari ile faiz rakamı şu noktaya gelirse tadında analizler yayınlamaya başladılar. Bahsi geçen 75 milyar USD de ki anlatılmak istenen, analizin orjinalinde yani meali bu. Swap kanalları makul olur ve faiz enflasyon üstünde olur makul olursa tahvile olası para girişi. Yabancının yıllardır olmamasinin ana sebebi zaten TL faizin cazip olmamasıydi. Sabit yatırım ise bambaşka konu.

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bir dönem tamamına yakınına yabancı sahipti TL tahvilin. Faiz enflasyon altında kaldığından beri sifirladilar. Son dönemlerde faiz artislari ile faiz rakamı şu noktaya gelirse tadında analizler yayınlamaya başladılar. Bahsi geçen 75 milyar USD de ki anlatılmak istenen, analizin orjinalinde yani meali bu. Swap kanalları makul olur ve faiz enflasyon üstünde olur makul olursa tahvile olası para girişi. Yabancının yıllardır olmamasinin ana sebebi zaten TL faizin cazip olmamasıydi. Sabit yatırım ise bambaşka konu.
    Evet o zamanlar carry trade için uygun ortam vardı. Yabancı profesyonel düşünür alacağı kazanacağı paraya bakar. Cds lerin düşmesi yabancı girişinin de olduğuna ve olacağının bir işaretidir genelde. Ama önemli olan politikalarda devamlılık süreklilik ve tutarlılık…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu 75 haberi yalan bile olsa bizi yarın ucurur..

Sayfa 551/1008 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •