Sayfa 815/1001 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    80 küsur yaşındaki emekli generallerimiz hapislerde süründürülürken böylelerine indirim yapılır...

İki çocuğu istismar eden sapığa ‘iyi hal’ indirimi

Zonguldak'ta 3 yıl önce 6 ve 7 yaşlarında olan 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Necmi K. (22) 36 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Necmi K.'nin cezasında 'iyi hal' indirimi uyguladı...

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...irimi-7866115/
    Olurmu onlar tehlike arz etmiyor,ama generaller onların nezninde tehlike demek,olurya darbe yaparlar kelleleri gider,yokmu bu korku nelere kadir,ama korkunun ecele faydası yoktur,su akar yolunu bulur suçluda muhakkak cezasını bulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım ,
    Altın ve gümüş ile ilgili birkaç olumlu paylaşım yapın da eksik bir şey kalmasın.
    [emoji3]
    Altında yön yine yukarı dövizlen,kriptolarda öyle

Allah rahmet eylesin de, götten tarih ve yer uydurmasalar 1910 senesinde jandarma kıyafeti böyle miydi tarih uydurma, olay yerinin ise Karadeniz bölgesi olması lazım, ulan 1910 yılında Tekel mi vardı da kaçak rakı yapanı tutuklayacaklar, İnhisarlar idaresinin vergi aldığı ürünler içerisinde henüz rakı yoktu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Mercedes’ten inecek mi?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'e destek olan firmaların ürünlerine boykot çağrısı yaptı. CHP Hatay eski Milletvekili Serkan Topal, "Mercedes İsrail'e 1 milyon Euro bağışladı. Diyanet'in garajında da 4 adet Mercedes var, Erbaş Mercedes'i boykot edecek mi?" diye sordu.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset
    bu iphone işine benziyor,zamanında kırıyorlardı,ama bozuk ve sahtesini...yani itibardan tasarruf olmaz onların nezninde,ingiliz para arasın dursun onların kılı kıpırdamasın,abalı varken neden kıpırdasınki,bu adalet eninde sonunda onların önüne gelecektir bundan kaçış yoktur.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Mercedes’ten inecek mi?
    Ne inmesi

Tarifeli uçakla bile uçmaz

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ne inmesi

Tarifeli uçakla bile uçmaz
    Sayısı 9 ila 13 arasında tahmin edilen teyyareler dururken, neden tarifeli teyyare kullansın?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Benim hanım dahil gerçekten de çok müşterileri var. Sabah 9 da açıyorlar 12 saat çalışıyorlar. Kadınlar guzelliklerine para harcamaktan kaçınmıyorlar. Boyasıdır, röflesidir, saç kesimidir gerçekten bu yoklukta müthiş paralar harcıyorlar. Her gün görüyorum. Erkek kuaförler gibi değiller, bir sürü müşterileri var.
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kuaför.... zengin..... ve DUBAİ

polatgiller

kafamda deli sorular noluyo arkadaş yaw
    Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Benim hanım dahil gerçekten de çok müşterileri var. Sabah 9 da açıyorlar 12 saat çalışıyorlar. Kadınlar guzelliklerine para harcamaktan kaçınmıyorlar. Boyasıdır, röflesidir, saç kesimidir gerçekten bu yoklukta müthiş paralar harcıyorlar. Her gün görüyorum. Erkek kuaförler gibi değiller, bir sürü müşterileri var.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Erkek saç kesimi ücreti 1'se bayan saçı en az 3'e 4'e kesiliyor, belli bir yaştan sonra kadınların tamamı saçını boyar/boyatır keza şimdi gençler bile boyatıyor, erkeklerde bu oran 100'de bir bile değildir, röfleye, köfteye girmiyorum bile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 815/1001 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •