Gerçekten,tavana kadar yaklaşmış istese tavanda çizerdi neden yaptılar acaba düşünüyorumda ya çok günlükçü yükselişte atladı onları aşağıdan almak içindir yada yol uzun,gözdağı veriyo günlükçülere,sağım solum belli olmaz burda günlükçülere ekmek yok diyor.teknik olarakta yükseliş trendine girdi bence, 50 günlük hariç,5-8-20 günlük ortalamaların üstünde,indekotörlerde yukarı al sinyalleri üretiyor,bekleyeceğim ben,devlet teşfiklerinden faydalanacaksın,ges yatırımı için halka arz olacaksın,bu yatırımların haberlerini artık önümüzdeki günlerde görmemiz lazım,yoksa spk hesap sorar.
endeks %1 düşerken taban, taban yapan tahta endeks yükselirken kılını kıpırdatmıyor resmen
Hocam, operasyon çocukları bunlar, gunlukcu ayağına ky yi duziyirlar. Fiyatlarını dokuncede şikayet edip hesabımı kapatmışlar.
Niyetleri belli ha gitti gidecek yapıp mal yediriyor koduklarim. bunlardan çıkış.fiyati olan 19,40 in altına getirmeleri beklenmedik bir.hareket değil. Portfoyde tutacaksın bile en küçük pay olmalı. 10 yıldan fazla konya taşıdım, ciğerlerini öğrendik zikule zikule. Keneden kendi bedenin kendi hayatın diyorum
Arkasalr çök zeki oldukları için bunlara.karsi basit düşünecek. Ayşe teyze gibi,yükselince satcan, düşünce alacan![]()
Gerçi düşünce alıp yüksekten nasıl satacanki. Hep düşüyor kodugumun hissesi![]()
Be reeder a bak bi buna . Anlatmaya gerek yok !goruyirsunuz
Ölümüne basıyorlar, yazan çizende yok. Ilgide bitmek üzere, işte geçmişte zokayi yutanlara biraz daha mal kakaliuirlar. Artik sonra sen de 5 yil.bendeyim 10 yil yataya sarma . 2011 konya hareketlerine bakın. Ben aynı.seneryotu uygulayacakalrini düşünüyorum. Yanilmayi.cok sterim. Ama pis kokular geliyir. Ytd
Yer İmleri