Yazdik çizdik , yeni giriş için artık günlük trade dışında para kazanılmaz uzun vadecri için inaniliyorsa altın gumus alınır yada döviz
Yazdik çizdik , yeni giriş için artık günlük trade dışında para kazanılmaz uzun vadecri için inaniliyorsa altın gumus alınır yada döviz
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://twitter.com/burakihsanc/stat...85834419388463
Duygu ve düşüncelerimi şu twit gayet güzel açıklamış.
rpd rık ve hvu 'nun yanısına RTP, HPD VE IJH ... düşük risk R2- 3 amacı ile yönetilen fonlarda da ICD ILZ ... SUA da olurdu da artık olmaz R2 den R5 e geçti çünkü...
ocak 2023 - haziran başı getiriler :
IJH % 20 ... NET stopaj yok
RPD % 19.71 BRÜT % 10 stopaj kesilecek getiriden
ICD % 19.46 BRÜT % 10 stopaj kesilecek getiriden
HVU % 19.41 BRÜT bunda da stopaj traşı var
ILZ % 13.45 NET
RTP SERBEST % 12.85 stopaj emilecek getiriden
HPD % 12.82 bunda da stopaj var
SUA da % 12,45 brüt getirmiş fakat o dönem R2 idi... artık R5 onun için geçmişini kriter almak yanıltıcı olur
YUKARDAKİ fonlar dışında diğer orta düşük riskli fonlar bu 5 aylık sürede çuvallamış getirileri düşük olmuş , aşağı salmış falan ...
haziran ayında fonları incelemiştim, not almıştım... durum bu... tekrar böyle bir 5 aylık dalga görür müyüz bilinmez... zaten olurken anlamazsın anca olduktan sonra geçmişe bakınca anlaşılır.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
sayfayı yenilerseniz... ekleme yaptım
Yer İmleri