bugün 8000 biraz altı/üstü yatay yarın MB göre karar verme olasılığınıda gözardı etmemek lazım sıkıcı bir gün olabilir
Originally Posted by bahriyeli bugün 8000 biraz altı/üstü yatay yarın MB göre karar verme olasılığınıda gözardı etmemek lazım sıkıcı bir gün olabilir sabah tahminim gibi berbat sıkıcı bir gün yarın MB 250 bas Konsensus beklentisini karşılarsa pıst100 8170 8200 denemesi muhtemel cumaya kadar
SPOT da BofA satışı arttırmaya başladı, VİOP30 da sürekli short biriktiriyor, bakalım niyeti nedir?
Originally Posted by bahriyeli sabah tahminim gibi berbat sıkıcı bir gün yarın MB 250 bas Konsensus beklentisini karşılarsa pıst100 8170 8200 denemesi muhtemel cumaya kadar Ne kadar sıkıcı, az mı? biraz mı? Çok mu? Şaka maka sen bu işi biliyorsun dayu, yoksa bizim ücbucukcular klübüne geldin mi hiç
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ne kadar sıkıcı, az mı? biraz mı? Çok mu? Şaka maka sen bu işi biliyorsun dayu, yoksa bizim ücbucukcular klübüne geldin mi hiç vayyy şemsiyeci clubdaşım ..estafurullah üstatların yanında esamemiz okunmaz da dur bakalım canı sıkılanlara aksiyon yaşatacak mı kapanışta
Originally Posted by bahriyeli vayyy şemsiyeci clubdaşım ..estafurullah üstatların yanında esamemiz okunmaz da dur bakalım canı sıkılanlara aksiyon yaşatacak mı kapanışta Hergün para dağıtıyorlar burda, aksiyonsuz gün mü var Gördüğüm kadarıyla real time online olarak bi selloo dayu çorbasını içti, diğerleri bakıyor
Forum Rules
Yer İmleri