Sayfa 656/1008 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Citak dayu sen mi ciziyon aselsani.
    Fiskittirayim mi
    he yaa gavur gibi gidiyor

dün grafiğine bakmadan söylemiştim... bugün baktım biraz..

AYLIK grafikte bolingeri açıp uzatmaya çalışıyorlar... endekse bağlı, beraber harekey eder

endeks konusunda SELO DAYU ile çarpışıyoruz bakalım...

kim kimi kıracak

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ellerin dert görmesin abi. Saygılar.
    saygılar bizden Alper kardeşim.
    bol kazançlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Özelden koç banka da vur diyorlar orada bazı makinalar gıdıklamaya cvp verirse 17.75 lere doğru gazlama yapabilirler grafı uygun karara yakın gıdıklaya bilirler bademler unutmayın bugun arkada belirttim algı ve köpük günü sonra karne
    eregl de sorulmuş o biraz sıkıştı teknik olarak günlükte üst bolınger de bir 41 hareketi gelebilir kalıcılık şuanda beklemem
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BU durumda borsa ne eder dersiniz?
    500 olursa bence borsayı kan götürür.

şu an piyasanın beklentisi şu; bugün 250, sonra 250 ve bitti. dolar seçime kadar 30 civarı tutulacak. sonuç olarak mevduat faizleri daha fazla yükselmeyecek vs. piyasa bunu bekliyor.

hani olur da 500 yaparlarsa piyasadaki bu algı yıkılır ve faiz artışları nerede duracak soruları sorulmaya başlanır tekrar. sonuçta risksiz getirinin yüksekliği(her ne kadar enflasyon altında da kalsa) borsanın düşmanlarından biridir değil mi?

ben de 250 bekliyorum bu arada çünkü piyasayı şaşırtmaya oynamıyor aksine beklentileri karşılamaya çalışıyor yeni yönetim.

5. faiz %40 olursa yıllık mevduat otomatik %50 yi geçer...

buda demek oluyorki 8,000 den borsaya giren 12,000 ve üstüne oynuyor demektir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    aselsn daki badem spor oyuncularını kutluyorum obo yu bozmak için herşeyi yaptılar
    şimdi kanal üst bandı 47.40 47.90 lar hedeflene bilir
    sorulmuş ben trader ım formasyon hedefine geldin mi gereğini yaparım alttan yeniden girmeyi beklerim veya giderse yapışırım.
    47.84 gördü.
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    500 olursa bence borsayı kan götürür.

şu an piyasanın beklentisi şu; bugün 250, sonra 250 ve bitti. dolar seçime kadar 30 civarı tutulacak. sonuç olarak mevduat faizleri daha fazla yükselmeyecek vs. piyasa bunu bekliyor.

hani olur da 500 yaparlarsa piyasadaki bu algı yıkılır ve faiz artışları nerede duracak soruları sorulmaya başlanır tekrar. sonuçta risksiz getirinin yüksekliği(her ne kadar enflasyon altında da kalsa) borsanın düşmanlarından biridir değil mi?

ben de 250 bekliyorum bu arada çünkü piyasayı şaşırtmaya oynamıyor aksine beklentileri karşılamaya çalışıyor yeni yönetim.
    250 yapar gibi, 500 yaparsa bankalara yarar…Yabancı girişi öne çekilir, tabi gelirlerse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dikkatli olalım....teyidi olmayan haber geldi...kesinleşirse yazacam....

Sayfa 656/1008 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •