Sayın arkadaşlar adel ile ilgili araştırma haber vb. Uzun süredir takip etmiyorum. Bu aralar yeni bir hobi edindim uçak gemisi yap bozlarına takıldım
Gözüme carptığı kadar ester lauder kozmetik omaks baskı ambalaj vb çalışmalarını faydalı buluyorum.
Yani Faber Castell in huber markasını satın alması da adel özelinde minik bir etki yaratır.
Enflasyon muhasebesini adel için önemli bulmuyorum lakin 40 yıl önceki degerle bilancoda duran fabrika arsası ile 250 milyon dolar yatırım yapılan fabrika gizil degerlerin ortaya cıkması acısından önemli.
Amerika Rusya mısır kuzey Afrika ve tabi en önemlisi ünicef açılımları çok önemli
Cinde lata fabrikası görselli atılan cinde işbirliği satın almalar başlığı ile verilen haberi de önemli bulmuyorum. Öncelikle şirketin sermaye artırması gerekli.
Cinden önce Türkiye'de yapılacak daha önemli işler var Bunlardan sonra kazanç Çin'de de varsa elbette hayır denmez.
Dediğim gibi fazla ilgilenmiyorım bu ara borsaya Tınaztepe Sağlık ve yeni hissem pınar süte bile tam anlamıyla zaman ayırmıyorum.
Fiyatsal anlamda 1500 aşılırsa o zaman bir bakarız duruma
Bol kazançlar dilerim.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri