Sayfa 195/964 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by osmanbey Yazıyı Oku
    1prometheus kardeşim ne kadar uzun yazmışsın ve sürekli bir mesaj verme peşindesin. Artık bıraksın bu işleri kişi yada gruplar yeter da bundan sonra şirketin iyi olması için mücadele verilsin bizine selimden babasından ablasından biz artık şirketin iyi olmasına bakmalıyız kim şirketi iyi yerlere getirecekse destek vermeliyiz brüt takas ve gözaltın dan çıkması lazım çağrı olayı bittiyse şirketin önüne bakması lazım sen ve senin gibilerin yazıları ua ego yada birşeylere hizmet ediyor bana göre
    Şirket iyi gitmesi için uğraşmalı? İstenseydi bu geçen üç yoldaşa şirket çok iyi gidebilirdi bunun için hiç blr engel yoktu. SPK kararları engel olmuş diye bazı şeyleri empoze ediyorlar sürekli, o da piyasaya karşı yönetilen oyunun psikolojik yönü

Birde şunu unutmamalı borsada bir çok şirkette (her şirkette değil) durum şöyle işler;. Piyasaya yukarıdan gömülmüş hisselerin tekrar en ucuza en düşük ortalama maliyetlerle toplanması için şirket flnsbsal ve özsermaye olarak negatif duruma getirilir. Ve hisseler toplanmışsa ve piyasaya yüksekten tekrar gömülmesi için şirket mali ve özsermaye bakımından tekrar pozitifleştirilir. . .

2. ben şefaat
    beni whats up grubundan bilenler bilir..öncelikle şunu söylim nail beyin önderliğinde çağrıyı olayı büyük ihtimal bitse de, bu oluşum hiç bir şey yapmasa da şirketin mal varlıklarının satışını engellemiştir.. belkide baran yoluyla oteller bir bir elden çıkacak, tahta kapanacaktı. davayı kaybetmiş olabiliriz ama unutmayın burda kazanan ASLINDA BİZİZ... ben şimdi çağrı bitti diye ilhana naile veya ismaile istediğim lafı cakacak değilim... ama yani çok sık arıyorum bazı konularda farklı düşünüyorum diye veya uslubum ağır diye grup haricinde ismail beye attığım mesajlar elbette AĞIRDI..benim hatam var mı var..Ama yani ismail e kırgınım bu kadarda bağnazlık olmaz yahu.. iyi sen sinirlenince bişey yok biz sinirlenince .... şutla... bu hissede emeği olmasa ben ne yapacağımı bilirim ama yapmıyorum...neden? ben nankör değilim... şu sıralar adamın astığı astık kestiği kestik.. ha beni şutlmakta haklımı haksız mı? haklılık payı var.. ama yani ben bir başkası değilim? şu an ismailin kontrolden biraz çıktığını fazlasıyla duygularının esiri olduğunu düşünüyorum..aydınlık günler göreceğimizi söyleyerek yazıma noktayı koyuyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Böyle bir hissede ve mevcut koşullar içinde piyasanın hiç bir belirleyiciği olmaz. Bu güne kadar tahta nasıl tek elden yönetildiyse bundan sonrada öyle yönetilir. Çağrı gibi zorlayıcı ve zaman daraltıcı koşullar olmadıkça çok uzun zamanada yayılsa hisseyi yatırıp yanıcılar vasıtasıyla en ucuzlardan toplamaya çalışacaklardır. Çöl miktarda hisse toplamadan dediği gibi 1 lerin üzerine çıkarıp daha yüksek maliyetlere katlanırlarlar mı sence?

Sonuçta hisseyi yukarı çıkarmak ve yukarılarda tutmak için yukarı kademelerde gelecek bütün satışları karşılamak denek burnunda daha yüksek var. Böyle bşr hissede piyasada hisseleri el değiştirerek yükün birbkısmın piyasaya taşıtmalarıds pek mümkün görünmüyor.

Şimdi çok sayıda teknikti türemiş ve sürekli nasıl uçacak kaçacak masalı anlatıyor. Sanki piyasada oluşan arz talebin belirleyiciliği varmıştı teknik işleyecek. Sadece tahtacı toplama stratejilerine göre istediği grafiği çizdirir hisseye.

Ama şirket yönetimi niyeti farklılaştırırsa doğru fiyatlardan varlık satışları yaparak şirketi özsermaye ile finansal yapı olarak çok pozitif duruma getirirlerse durum farklılışır elbette. En kötü mali yapılarak hisseleri ucuza toplama fırsatını varken böyle bir şey yaparlar mı sence?
    Yine ayni seyi yapiyorsunuz bakin. Hisseyi toplama derdinde olduklarini nereden cikariyorsunuz ki dusuk maliyet cabasinda olsunlar. Hissenin yukselmesi neden islerine gelmesin. Ah ah hep paranoya bizdeki yatirimcilar

4. Bir de tahta tek elden yonetildi yazmissiniz nerden biliyorsunuz yahu paronoya fikirler yillandikca gercek gibi gelirmis insana tamam belki dediginiz gibidir bilemem ama boyle tahminlerinizi temele alarak sanki gercekmis gibi uzerine yeni fikirler insa etmeniz hem sizi hem bizleri yaniltir.

5.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Bir de tahta tek elden yonetildi yazmissiniz nerden biliyorsunuz yahu paronoya fikirler yillandikca gercek gibi gelirmis insana tamam belki dediginiz gibidir bilemem ama boyle tahminlerinizi temele alarak sanki gercekmis gibi uzerine yeni fikirler insa etmeniz hem sizi hem bizleri yaniltir.

Geçin bu muhabbetleri! Gülhane parkındayız herşeyin farkındayız

Herseyi gerçekler üzerinden yazıyoruz, üç yıldan fazladır olup bitenlerin ne olduğunu neden olduğunu nasıl olduğunuzda çok iyi farkındayız. Senin hayalperest kurgularına göre düşünüyorsun sadece

Ama patronların hikontrolleri dışındaki hlsselerin maliyetini yukarı fiyatlardan da yüklenecek nakiti güçlü piyasa oyuncuları ile anlaşmışsa yükselteceğiz diyorlarsa elbette hisseyi çok yukarı taşıyabilir.

Önce piyasaya çok pozltlf algılanacak ciddi bir iki attaksiyon gercekleştirirler ve bu olumlu algının desteğiyle oyuncular hisse fiyatı ı alıp yukarı taşır. Artık çağrının veya şirket ile şirket yönetimine karşı başka argunsnın olmayacağı yerlere taşırlar. Ve sonra şirkette yeni ciddi pozitif işler yaparak hisselerin eş değiştirmesini sağlayabilirler. Herşey yönetimin anacı ve niyetiyle ilgilidir.

Yani senin demeye çalıştığın ve beklerini olarak koyduğun durumda bir olasılık elbette. Ama bu koşullardaki bir hissenin flyatını piyasada çok yukarı taşır masalına inanmamız zor

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Geçin bu muhabbetleri! Gülhane parkındayız herşeyin farkındayız

Herseyi gerçekler üzerinden yazıyoruz, üç yıldan fazladır olup bitenlerin ne olduğunu neden olduğunu nasıl olduğunuzda çok iyi farkındayız. Senin hayalperest kurgularına göre düşünüyorsun sadece

Ama patronların hikontrolleri dışındaki hlsselerin maliyetini yukarı fiyatlardan da yüklenecek nakiti güçlü piyasa oyuncuları ile anlaşmışsa yükselteceğiz diyorlarsa elbette hisseyi çok yukarı taşıyabilir.

Önce piyasaya çok pozltlf algılanacak ciddi bir iki attaksiyon gercekleştirirler ve bu olumlu algının desteğiyle oyuncular hisse fiyatı ı alıp yukarı taşır. Artık çağrının veya şirket ile şirket yönetimine karşı başka argunsnın olmayacağı yerlere taşırlar. Ve sonra şirkette yeni ciddi pozitif işler yaparak hisselerin eş değiştirmesini sağlayabilirler. Herşey yönetimin anacı ve niyetiyle ilgilidir.

Yani senin demeye çalıştığın ve beklerini olarak koyduğun durumda bir olasılık elbette. Ama bu koşullardaki bir hissenin flyatını piyasada çok yukarı taşır masalına inanmamız zor
    Sirket goz alti pazarindan ciksin bak ozaman nasil piyasa olusuyor. İnternet acilacak arz talep artacak....... Karizma duzelecek kredibilite artacak borclar yapilandirilacak saydikca istahlaniyorum İnan burda uzun uzun masal anlatan sensin

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Sirket goz alti pazarindan ciksin bak ozaman nasil piyasa olusuyor. İnternet acilacak arz talep artacak....... Karizma duzelecek kredibilite artacak borclar yapilandirilacak saydikca istahlaniyorum İnan burda uzun uzun masal anlatan sensin
    Vay sen neler neler biliyormuşsun böyle demekş çağrı olayınvar su diye şirket karizmasını kredibiliteyi borçlandırmayı yapılandırılmadı gerçekleştirilemedi, ama şimdi çağrıdan muaf olunca bunlara yapmak için hiç bir engel kalmadı

Çağrı koşullu olduğu için, geçen üç dört yılda şirkete bu yapılandırmalar yapılazdı ve bununla birlikte hisse fiyatı çağrı fiyatının çok üstüne taşınıp, çağrıyı formalite icabı ilan edip gündemden daha kolay çıkaramazlardı ama artık çağrı yükümlülüğü ortadan kalktığı için herseyin önü açılmış oldu ve şimdi hisseyi yukarı tsşıyabillrler, öyle mi? Gerçekten bize değerli bilgiler be öngörüler sünüyorsu.

Yani çağrı koşulu ortadan tamamen kalkarsa yatırımcının elindekini en ucuza dökmeye çalışmayacaklar herseye en doğru yön verip hissesinde çok primlenme koşullarını oluşturup herkes çık kazansın diyecekler. Bu bilgiler ve öngörüler için tekrar teşekkürler.

Bizde saf saf eğer yatırımcı hakları içim sigorta olan yeni hakim ortağın çağrı yükümlülüğü veya şirket fesih olayı kalkarsa, adamlar ipleri ellerine geçirip yatırımcının elindekini en ucuza almak için her türkü oyunu sahneleyenşlme olasılığın çok daha yüksek olabileceğini sanıyorduk

8. Şirketimiz uzun süredir içinde bulunduğu sıkıntılı ortamdan çıkış amacıyla yönetim sistemimizde ve anlayışında köklü değişiklikler öngörülmektedir. Bu yeni yönetim vizyonunun ilk adımı olarak şirketimiz borçlarının en önemli kısmının alacaklısı konumunda bulunan Mega Varlık Yönetimi A.Ş. ile uzun süren müzakereler neticesinde bir uzlaşma sağlanmıştır. Mega Varlık Yönetimi A.Ş.nin toplam alacağı olan 92.011.601,80 TL'nin tasfiyesi ve ibrası mukabilinde daha önce icra yoluyla aynı şirkete 47.150.975,77 TL bedel ile satılan Bodrum Otelinin cebri icra ile satışına ilişkin açılan ihalenin feshi davasından feragat edilmiştir. Taraflar arasında varılan mutabakat ile Bodrum otelinin günümüze kadar olan tahsis bedelleri ve alt yapı katılım bedellerinin ödenmesi mükellefiyeti de alacaklı Mega Varlık Yönetimi A.Ş.'ye yüklenmiştir. Ayrıca 90 günlük süre zarfında mutabık kalınan bedelin ödenmesi ile otelin mülkiyetinin tekrar şirkete devir ve temliki hususu da anlaşmaya dahil edilmiştir. Uzlaşma ile şirketin borç yükünün azaltılması, işleyen faiz yükünden kurtulması ve şirketin önünü rahat görmesinin sağlanması amaçlanmıştır. Bunlar birlikte bir başka önemli konu olan Mega Varlık Yönetimi A.Ş.'nin şirketimizin mevcut alacaklılarından hiç birine şirketimizden olan alacaklarının temlik alınması hususunda teklif dahi vermeme hususu da cezai şarta bağlı olarak eklenmiştir. Bu anlaşma ile şirketimizin mevcut sorunlarının en büyüklerinden biri tasfiye edilmiş, şirket borcunun tamamı itfa edilmiş ve alacaklı ile bütün ihtilaflar bertaraf edilmiştir. Alacaklının tatbik ettiği bütün hacizlerin fekki, muhafaza altına alınan malların iadesi, 3. Şahıslardaki hak ve alacaklar üzerindeki hacizlerin kaldırılması ve keyfiyetin ilgililere bildirilmesi, acente sözleşmelerine müdahalelerin kaldırılması sağlanmış, alacaklı ile her türlü münasebet sonlandırılmış, doğmuş veya doğacak herhangi bir alacak kaleminin kalmadığına ilişkin karşılıklı olarak ibralaşılmıştır. Böylelikle şirket ve şirketin yatırımcılarının menfaatleri en üst düzeyde korunarak neticeye erdirilmiş, şirketin iktisadi gelişimi ve devamlılığının önündeki en büyük engellerden biri ortadan kaldırılmıştır. Ayrıca şirketimizin diğer borçlarının tasfiyesine ilişkin müzakereler devam etmekte olup en kısa sürede bu hususa ilişkin açıklamalarımız devam edecektir. Bu hususa ilişkin gelişmeler gerçekleştikçe yatırımcılarımıza duyurulacaktır.

90 günlük süre haftaya doluyor? acaba bodrum oteli ni geri alacaklar mı? 90 milyon TL para bulmaları lazım, peki haftaya oteli geri alırlarsa, bu parayı kimden? nasıl buldular?

AREAL BANKLA OLAN MUZAKERELER NE DURUMDA?

HİSSE BRÜT TAKASTAN NE ZAMAN ÇIKARACAKLAR?

GENEL KURUL NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

AĞUSTOS AYINDA YAYINLANACAK 6 AYLIK BİLANÇODA KAR AÇIKLANIR MI?

AĞUSTOS AYINDAN SONRA GÖZALTI PAZARINDAN ÇIKMA İÇİN BAŞVURU YAPILIR MI?

Bu kağıdın beklentisi çok..... sorun ne zaman olacağı....

Sayfa 195/964 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •