Sayfa 699/1008 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Vıop LVI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hele hele asla şunu yapmayın : İslamiyeti, somut üzerinden örnekleyerek betimlemeyiniz. bir çok şeyde somut üzerinden soyutu tanımlamak insanı hataya düşürür. hele din kavramında bunu yaparsan sadece hataya düşmekle kalmaz bir de kendin ve etrafındakileri felakete sürüklersin.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Bu sözün Elon MUSK a ait olduğuna dair paylaşımlar yapmışlardı..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hele hele asla şunu yapmayın : İslamiyeti, somut üzerinden örnekleyerek betimlemeyiniz. bir çok şeyde somut üzerinden soyutu tanımlamak insanı hataya düşürür. hele din kavramında bunu yaparsan sadece hataya düşmekle kalmaz bir de kendin ve etrafındakileri felakete sürüklersin.
    Onun içündür ki, bir çok İslam alimi kendini tanımlarken ben İslam'ı temsil etmem diyerek bu konuya dikkat çekmiştir ikaz etmiştir. M. Akif Ersoy olsun, Muhammed İkbal olsun, Muhammed Abduh olsun ve daha niceleri...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Çinli varlık yönetim şirketi ZEG, "ağır iflas durumunda" olduğunu bildirdi -AA

PEKİN (AA) - Çin'in en büyük varlık yönetim şirketlerinden Zhongzhi Enterprise Group (ZEG), varlıklarının iki katını aşan borçları nedeniyle "ağır iflas durumunda" olduğunu açıkladı.

Ulusal basında yer alan haberlere göre, şirket, yatırımcılarına gönderdiği mektupta, toplam borç yükümlüğünün 420 ila 460 milyar yuanı (yaklaşık 59 ila 64 milyar dolar) bulduğu, buna karşın toplam varlıklarının 200 milyar yuan (yaklaşık 28 milyar dolar) olduğunu belirtti.

Şirketin, "ağır iflas durumunda" olduğunun kaydedildiği mektupta, "Nakit varlıkları yetersiz ve varlık satışlarında elde edilebilecek miktar düşük. Şirket, kısa vadede borçlarını ödeyecek yeterli kaynağa sahip değil." ifadelerine yer verildi.

Merkezi Pekin'de bulunan grup, borç krizindeki büyük emlak ve inşaat şirketlerinin varlıklarına yaptığı yatırımlar nedeniyle risk altında bulunuyordu.

ZEG, "gölge bankacılık" olarak adlandırılan, büyük riskli ve getirili yatırımların, borç tahvilleri menkul varlıklar, vadeli işlemler ve diğer borçlanma araçlarıyla finanse edildiği enformel finans sektörünün en büyük aktörlerinden biriydi.

Şirketin iflas açıklaması, Çin'de gayrimenkul sektöründe düşüş ve bunun tetiklediği borç krizinin finans sektörüne sirayet edecek sistemik bir krize yol açabileceğine dair endişeleri artıran bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Son düzenleme : nohut; 24-11-2023 saat: 01:03.

5. Bu sene litresi 50 liraya da 500 liraya da zeytinyağı gördüm. Sade vatandaş kabından duruşundan farkını anlayamaz. Sanki devletin denetleme mekanizması burada zayıf gibi.

Piyasada damak tadıma uygun zeytin bulamıyorum, pazardan alıp kendim tatlandırıyorum. Fakat bu sene aradığım zeytini bulmakta zorluk çektim. Kalamata cinsi veya onun gibi büyük cins yaş zeytin bulabileceğim bir site yer bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bu sene litresi 50 liraya da 500 liraya da zeytinyağı gördüm. Sade vatandaş kabından duruşundan farkını anlayamaz. Sanki devletin denetleme mekanizması burada zayıf gibi.

Piyasada damak tadıma uygun zeytin bulamıyorum, pazardan alıp kendim tatlandırıyorum. Fakat bu sene aradığım zeytini bulmakta zorluk çektim. Kalamata cinsi veya onun gibi büyük cins yaş zeytin bulabileceğim bir site yer bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
    İznik'te var. gugıl dayıya bi sor istersen '' iznik zeytin '' şeklünde ...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    zeytinyağını damak tadı için değil de, vücuda fayda sağlamak için istiyorsan yüksek polifenollü olan bazı markaları küçük kapsülllerde eczanelerde satılan, veya içi özel alaşımlı dışı teneke olan, marketlerde falan asla bulamayacağın markalardan alacan. onu da gugıl dayıdan bulursun... yalnız bu zeytinyağları öyle salataya falan lıkır lıkır konmaz, günde bir iki çorba kaşığından fazla tüketirsen zarar bile görürsün aşırısından...

8. Sigara ve alkol kullanıyorum...stres diz boyu ama keyif alıyorum...
    Yaşım 63, hayatla oynuyorum....hayatta benimle oynuyor...
    Her zaman yaşadıklarıma iyisi ile kötüsü ile şükür ediyorum...kaderimi ''müdahale ederek'' yaşıyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=E2_49WOjtPI

Sayfa 699/1008 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •