Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Türk Ceza Kanunu tarafından düzenlenen 158. madde gereğince, nitelikli dolandırıcılık suçunun cezası 3 yıl ila 10 yıl arasında hapis olarak belirlenmiştir. Buna ek olarak 5000 güne kadar adli para cezası da hükmedilmektedir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    birden fazla mağdur ve birden ayrı olay mevcut, mesela bir olayda bankada çalışan kıza teslim edilmiş para, sonuçta şahit te var sahte de olsa bazı olaylarda dekonta ta mevcut..
    Almanya'daki bazı Türk vatandaşlarını yüksek kar payı vaadiyle kandırarak dolandırıcılık yaptığı" iddiasıyla 2003 yılında tutuklu olarak yargılanan Akgündüz, 15 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı. Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Fadıl Akgündüz Kasım 2006'da "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 2 ay hapis ve 10 bin 400 TL adli para cezasına çarptırıldı.[4]. Yargıtay'a gönderilen cezası 2 yıl sonra usulden bozulan Akgündüz, hakkındaki suçlamaların zaman aşımına girmesiyle yeniden yargılanmadı.[5]

Jet Fadıl memleketi s.kti yattığı bu, 650 milyon mark!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    [B][SIZE=5]

Jet Fadıl memleketi s.kti yattığı bu, 650 milyon mark!
    sizin verdiğiniz örnekte erdoğanın bugün c.başkanı olmasının yolunu açan kişiden bahsediyoruz.

Hakim soracak Denizbank'amı yatırdınız parayı deye soracak, onlarda yooo... "Fatih Terim Fonuna" deyince, hakim ne deyecek merak ediyorum?

Çoğunuz kısa donlan veya altınızda bezlen gezerken "Bankerler Olayı" vardı.

Kastelli bile doğru dürüst hapis yatmamıştır, diğer bankerler kendileri çek bastırıp basıp imzayı vermişlerdir.

Yanlız çeklerin üzerinde "İş bu kupon" karşılığı filan miktar ödeyeceğim diye yazdığı için, bir gün bile ceza almamışlardır.

Bazıları ipotek vermişlerdir, yanlız haciz istediğiniz zaman haciz sıranızın 163. sıra olduğunu öğrenirdiniz.

Bir tek Banker Yalçın salağı, hakiki çek verdiği için 8 yıl hapis yatmıştır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. Eyy İrlanda bu haberler ne

Bıçaklı saldırı

Otobüs yakmalar

Vandallık

https://youtu.be/hR3a0LGslQU?si=mXVcUcX6DSmfklFY

Bankerler Tasfiye Kurulu başkanı bir sözde bankerin ümüğüne çöküyor, bu parayı kimden aldım kime verdin deye.

Adam "Beyim diyor beni sıkıştırma benim okumam yazmam bile yok, ben orada çaycıydım" diyor.

Velhasıl bende hikaye çok, bu karı ise fazla hapis yatmaz, alacaklılar ise 3+1'ni alırlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Fatih Terim fonla alakam yok , seçil’e para göndermedim demiş mahkemede.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin verdiğiniz örnekte erdoğanın bugün c.başkanı olmasının yolunu açan kişiden bahsediyoruz.
    İşte o yüzden yırttı,dolandırılıcık ve mafya vari vs işler onların nezninde basit bir durum,onların esas derdi bize bir mok olmasın hesabında,anayasanın 34'cü maddesinde herkesin eylem hakkı vardır diyor,izin almasına gerekte yok,ama onlar bunun önünü torba yasaylan kesti,karşısına iktidarı yıkmaya teşebbüs halka kin nefret aşılayıp kışkırtmak,terör yaratmak,örnek şu anda kavala,can atalay vs bu yüzden içeride,çok korkuyorlar bir isyandan,anayasa değişikliğinide o yüzden istiyorlar

Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •