Sayfa 867/1001 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Fesini silktiğim FETÖ cüler bu ülkede her istediğini yapabiliyorsa , dövizin ne zaman devalüe edileceğini de biliyordur. Aslında alfabenin harflerinin suçu yok lakin araç plakalarına bile bazı harfler verilemez oldu.

Sırtımda yumurta küfesi yok ! Ülkenin kalıcı bir temizliğe ihtiyacı var. Tertemiz insanlardan bir ekibe teslim edilerek tepeden ayağa kadar omo ile temizlettirmek lazım. Yoksa hergün bir olay... Hepsine bir kılıf , bir veya birkaç kurban ... dizi film gibi oyuncuları değişir ama yönetmeni, senaristi aynı kalır.

2. Masak müfettişleri hazırladıkları raporda , olaya karışanların zeka seviyeleriyle ilgili bir cümle kurmuş. Ben katılmıyorum. Bu işler zekayla olsaydı Üniversite sınavlarında ilk 1000 olanlar yıllarca akademik kariyer peşinde koşmazlar bir kaç yılda köşe olurlardı. Dolandırıcıların çoğunluğu nedense tahsili düşük ama dolandırılanların tahsili yüksek !

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Masak müfettişleri hazırladıkları raporda , olaya karışanların zeka seviyeleriyle ilgili bir cümle kurmuş. Ben katılmıyorum. Bu işler zekayla olsaydı Üniversite sınavlarında ilk 1000 olanlar yıllarca akademik kariyer peşinde koşmazlar bir kaç yılda köşe olurlardı. Dolandırıcıların çoğunluğu nedense tahsili düşük ama dolandırılanların tahsili yüksek !
    Son olay için söylüyorum, bizim topçuların hangisi mühendis veya geçerli bir meslek dalında üniversite bitirmiş, ben hiç duymadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Son olay için söylüyorum, bizim topçuların hangisi mühendis veya geçerli bir meslek dalında üniversite bitirmiş, ben hiç duymadım.
    Umut Nayır var üniversite bitiren şuan.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Umut Nayır var üniversite bitiren şuan.
    İstisnalar kaideyi bozmaz, ayrıca Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (Fakülte) (4 Yıllık) bitireni hahhh... kıymetli okul bitirdimi diyeceğiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Topçuluk ~ 13 yaşlarında başlar 35-40 yaşlarında genelde biter, ne ara üniversite bitirecek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İstisnalar kaideyi bozmaz, ayrıca Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (Fakülte) (4 Yıllık) bitireni hahhh... kıymetli okul bitirdimi diyeceğiz.
    Milli sporculara ek kontenjan yada ek puan tanıyorlar öyle kazanmıştır ama yinede A.Ü Hukuk Fakültesi zor kazanılacak okul

Vilipediaya baktım beden eğitimi değil hukuk dior üstelik A.Ü
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 867/1001 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •