Ankara da gürültü nedeniyle işlenen cinayetleri sıradan haber olarak geçiyorlar. Aslında toplumun ne kadar saygısız ve umursamaz bir duruma geldiğinin göstergesidir. Her ortamda -BENCİLLİK- tavan yapmış. Ortak yaşam paylaşım , saygı ve empatiyle yürür.
6 katlı 24 daireli bir apartmanda daire alırken , önce altımda ve üstümde oturan komşuları soruşturmuş ve kendime göre tedbir almıştım. Alt katımda emekli tek çocuklu bir aile üst katımda ise yalnız yaşayan dul bir bayan vardı. Biz zaten ailece disiplinli, kurallı yaşıyoruz. Her şeyimiz karşıdakini rahatsız etmeme üzerine ayarlı. Taşındık ve 5 ay sonra üst kattaki dul kadın gitti, annesi ile 17 yaşındaki erkek yeğeni eve yerleşti. 80 yaşındaki annesi herşeyini ( yediği çekirdek kabuklarından , saçını taradığı örtüye kadar ) balkondan silkmeye başladı. 17 yaşındaki meslek liseli genç arkadaşlarını sık sık eve getirerek gecenin 02-03 lerine kadar yüksek müzikle eğleniyordu.
Yönetici üniversitede doçent, adam kibar ve ikaz ederken bile özür dileyerek konuşmaya başlıyor. 2 kez gece tam eğlence zirvedeyken polis çağırdım, ikaz edip gittiler. Sonra inadına yapmaya başladı. Komşuların yarısı bu konuya hiç ilgi göstermedi. Bunun üzerine genci asansörde patakladım. 20 gün kayboldular, oh be diyordum ki , daireye kelli felli 20 -60 yaş arası 5 erkek yerleşti. Sürekli matkap, çekiç sesleri, mobilya çekme- sürüme vb. Resmen olay çıksın istiyorlardı. Kiracı olsam anında taşınırdım. Evi satışa koydum ama piyasa ölü. Şehir değiştirdim, evi kiraya verdim ve 2 ay sonra ailemden kimsenin halen bilmediği bir yöntemle üst kattaki genç ve dayısını cezaevine tıktırdım.
Başına gelmeyenler , televizyondaki haberi izlediğinde öldürene kızıyordur. Hiç kimse çıkar yol varken en kötüsünü seçmez. Her olayı kendi mecrasında değerlendirmek lazım.
https://www.instagram.com/reel/CzoON...I4YzE2YTYwMA==
arkandayız Alfa abi, biz vergi altında ezilirken bizi incitirlerken bende acımam üleeynn
Arda Turan toplamda bana 13 milyon 900 bin dolar parayı parça parça olacak şekilde teslim etmiştir. Ben kendisine 6 milyon 400 bin dolar parayı geri ödedim ancak geri kalan parayı ödemedim
sadece ve sadece 6,5 milyon dolar d-serveti olan adamın bile para torunlarına kadar yeter zaten
Yer İmleri