Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Bu projelerdeki kar oranları seçille yarışır )))))))))))

2. FOXTV

#SıcakGelişme | Erzan, Fatih Terim e 4 milyon dolar ödediğini iddia ediyor. Erzan: Futbolcuları bana Fatih Terim yönlendirdi.
    #OrtaSayfa

https://x.com/FOXhaber/status/1728174140870595020

3. ECB başkanı bayan URSULA VON artık dijital CDBC ye geçiyoruz dedi. Bugün bir komplo teorisi daha gerçek oldu. Parayı merkezden tek dünya devleti ile yönetme ütopyasını birinci ağızdan açık seçik söylediler. Komplo teorisi diyenler utansın. Ayrıca herkese global bir Dijital ID vereceğiz de denildi. Doların yerini ne alacak diye soranlar vardı? Aha bu alacak işte.

https://www.foxnews.com/video/6336990922112

4.  Alıntı Originally Posted by enayada Yazıyı Oku
    Muğlak ifadelerinden bir şey anlamadım:

Ben
    O
    Fikir
    Kendileri
    Toparlamak
    Laik olmak
    Oralar
    Kirletmek

Her birini açıklar mısın, ne demek istedin?
    Sanırım Cimer'e şikayet için detayları soruyorsunuz.

Açıklayayım:

Ben: Şahsım
    o: Hollanda lideri
    Kendileri: Müslümanlar.
    Toparlamak: adam olmak.
    Laik olmak: Hani şu interneti kullanıyorsun ya. Asalak gibi yapışıp dünyayı batırmadan zamana ayak uydurmak. Çalışmak üretmek
    Oralar: Batı ülkeleri.
    Kirletmek: Müslümanların en iyi yaptığı şey.

Hadi bakalım şikayet et Cimer'e. Eğer iyi niyetli sorduysan - kusura bakma.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sedat peker ,ali yeşildağ,muhammet yakut un videolarında anlattığı şahıslardan biri gelse gel paranı koy, acil bir devlet ihalesi var sana ayarlıyacağız paranın yarısı bizim yarısı senin üç ayda paran üç katına çıkacak deseler,insan ne yapar acaba )))))))))
    Bu iş elbet çok salakça da demin bahsettiğim senaryoda forumdaşlar ne yapardı acaba ,görüşlerinizi merak ediyorum cidden.İhaleye para koyarmıydınız.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anında parayı basardım.

O konu bambaşka mevzuu.
    Maalesef aynen öyle ,bambaşka mevzular,değişik bir ülke olduk.Çok bozulduk çok.
    Ben kesinlikle koymam 2 sebebi var
    1 bir ihale var gel paranı koy saba ayarlayacağız diyorlarsa bu ihaleye fesat karıştırıp sana vereceğiz demektir. Dini inancım zayıf olsada kul hakkı denen şeye kendimce inanırım. O kazanacağım paranın bana ve aileme hayrı olmayacağını düşünürüm. Ve kesinlikle girmem o ihaleye

2 bu tip adamların beni bir gün dolandıracaklarına inanırım ve kapılarından geçmem. Yıllarca çalışarak biriktirdiğim paranın tek kuruşunu bile bu adamlara güvenerek riske atmam
    bir halt olacağı yok.

Seçil Erzan 39 yaşında ve Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş. 11 yıldır Şube Müdürlüğü yapmaktaymış.

Jeoloji Mühendisi Ne Demek?
    Jeoloji mühendisi; madencilik, mühendislik, petrol, maden, yeraltı suyu ve atık yönetimi projelerinin geliştirilmesine veya bölgesel kalkınmaya yardımcı olacak verileri toplar ve analiz eder. Haritalama programları planlar ve geliştirir. Yerleşim alanı ve mühendislik yapılarının yer seçim çalışmalarını yürütür.

Kendisi de bir madenmiş ki hemen keşfedilmiş. 22 yaşında Üniversiteden mezun oldu desek, ve hemen işe girdiğini varsaysak 6 sene gibi kısa bir sürede 28 yaşında Şube Müdürü olmuş.
    Maden bulma konusunda almış olduğu eğitimin de hakkını vermiş ve bulduğu maddeleri de güzelce işlemiş.

7. Turkiye'nin yetistirdigi en iyi stoper olarak futbol kariyerini tamamla.

Turkiye'nin en buyuk kuluplerinde ve Milli Takimda hocalik yap.

Italya'da hoca'lik yap, sahaya ciktiginda Italyanlar Imparatore diye slogan atsin.

Turkiye'de stadyuma adin verilsin.

Yetmiyor.

Dunyanin parasini kazandi.

Yetmedi.

Hala para diyor.

Yazik oldu inanan genc futbolculara.

Yazik ettin adina itibarina.

Olmadi imparator.

Yakismadi sana.

8. Ben simdi karim'a ne diyecegim..!

diyor Arda.

Oysa tum parasini alin teriyle kazanmisti.

Yazik ettin bu cocuklara.

Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •