Sayfa 746/1008 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Günaydın millet.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BAnkanın haberi olmaması mümkün değil...
    KASA da en ufak bir hata olsa genel müdürlükten arayıp sordukları bir düzende..
    Bu para trafiğinden Genel Müdürlüğün haberi yok deyip, geçiştirilemez...

Sadece para hareketleri değil, tuhaf ,dikkat çekici personel hareketlerini bile,içerde çalışanlar
    Genel Müdürlüğe bildirir..

Öğle yemeğini içerde yemek isteyen ve ekrandan ayrılmayanlar hakkında bile inceleme yapıldığı bir sıkı bankacılık
    düzeninde böyle bir olayın kaçırılması,gözlemlenmemesi..imkansız
    banka kaydına girmeyen şeyin bankaca öğrenilmesi sadece dedikodudur
    resmi evrakta tek kayıt yok,
    rapordada yazdığı gibi normal akıl düzeyine sahip olmayacak kişilerin yapacaklrı işlemler
    a-4 kağıda imzala ver kağıdı al parayı
    bir halt olacağı yok.

3. Turkcell'in konu ile ilgili bilgilendirme yazısı :

m.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/turkcellli-olmak/puk-kodumu-nasil-ogrenirim?utm_source=DO&nativeapp=true&nativePlatf orm=ios

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    arkadaşlar günaydın.....telefon da sim kart değiştirdim.....daha doğrusu Türk teleomdan Turkcel e geçiş yaptım.....sim kart taktıktan sonra pin kodunu girdim oldu....bugün şarj yaptığımda telefonu tamamen kapadım....sonra açtığımda benden pin kodunu tekrar istedi işte olduğumdan pin kodu evde kaldı......normalde istememesi gerekiyordu...ilk defa oldu .....telefonu açmanın yolu var mı acaba.....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    arkadaşlar günaydın.....telefon da sim kart değiştirdim.....daha doğrusu Türk teleomdan Turkcel e geçiş yaptım.....sim kart taktıktan sonra pin kodunu girdim oldu....bugün şarj yaptığımda telefonu tamamen kapadım....sonra açtığımda benden pin kodunu tekrar istedi işte olduğumdan pin kodu evde kaldı......normalde istememesi gerekiyordu...ilk defa oldu .....telefonu açmanın yolu var mı acaba.....
    sim kartın arkasında PİN kodu yazıyor diye bilgi kalmış aklımda ..bir bak istersen

GUBRF vadeli işlemlere emir kabul etmiyor..
    Vadeli limitleri aşılmış demek ki..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    rapordada yazdığı gibi normal akıl düzeyine sahip olmayacak kişilerin yapacaklrı işlemler
    Tekrar etmeme gerek yok ama
    anladığım,BANKA SORUMLU...
    Bankacılık, normal şirketlerde yapılan işlere benzemez..!!
    Bu tip hatalar bilinmese dahi,bence sorumludur..
    Bu zaafiyeti gösteremezsin.
    Üstelik Banka Şb.Md.seviyesinde

Sayın Mavsar ve Bahriyeli tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.....

teşekkürler her ikinize de.....

Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Doğru.
    Word ortamında yaz. Rakam yazmakta sınır yok. Bankanın antetli kağıdına bastır. İmzala ver.
    Bundan bankanın haberdar olması çok çok zor. Anca bir ihbar olur, ilgili personelin bilgisayar log kayıtları incelenir. Öyle ortaya çıkar . Binlerce çalışan var sonuçta.
    Bu filmin sonunda bu paraları bankaya ödetirler ve bu futbolcular paralarını geri alırlar.

Sayfa 746/1008 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •