Sayfa 772/1008 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Aynen haklısın... Sindo hem kindar hem kıskanıyor ...yahu biz burda biri kazandığın da seviniyoruz...o ise ben kazanayım ben... başkası kazanmasın...
    Bak çalıştığım aracı kurumdaki eleman ile muhabetim iyidir bana şunu dedi viop da kazanan çok az dedi... milletin donunu alıyorlar .. hatta şunu söyledi 10 kişiden sadece 1kişi kazanıyor... Viop yapanlar çete gibi....tek tek takip ediyor ...
    sen kaç yaşındasın şu işaretlediğim yeri burada yazabiliyorsun komiksin bak benim özelim kazandırdığım insanların duaları ve iyi niyetli yazıları ile dolu utanmazsan yapıştırayım 1-2 tane , senin dediğin gibi olsam burada ne graf paylaşırım nede yorum yapar sabah akşam goy goy yaparım bu yüzden komiksin.
    bence benim yazdıklarımı sen 3-4 kere oku sonra anla bana cvp ver.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Sonra bu ülkede oku, emek ver, hayatını kazan diyeceksin .....İnsan ayıp olmasın diye 1-2 sene yatırır bari..
    ......................
    Aydın'da 40 kişiyi 30 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yargılanıp 81 yıl hapis ve 394 bin lira para cezası verilen 'Bitcoin Safiye' lakaplı Safiye Gökçe Yüce'nin cezası istinaf mahkemesinde bozuldu. 3 Ekim'de hapse giren Yüce için tahliye kararı verildi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha nasıl net oluyum dayucuğum. Bist100 iki ay önce gördüğü 8.562 rakkamını tekrar görmeye gidiyeah
    hemide xu100 öylemi ?

815...817...824...830,5 geçiliyor ve 856

az iç az....

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha nasıl net oluyum dayucuğum. Bist100 iki ay önce gördüğü 8.562 rakkamını tekrar görmeye gidiyeah
    siz geçen hafta ben yukarı dediğimde sizler aşağı şemsiye açıp güneş altında gezmiyormudunuz , banada kızdın diye takılıyordun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    siz geçen hafta ben yukarı dediğimde sizler aşağı şemsiye açıp güneş altında gezmiyormudunuz , banada kızdın diye takılıyordun
    Napim sende bazan çok gergin oluyorsun, espiri yapınca kızıyon.
    Tamam ben yukarı diyorum şimdi
    Sen aşağı mı diyon onu süüüle
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o cuma gününün tahmini değil mi abi
    Palaciimden mesaj geldi ..

OOhh mertim ..Vahşi Charles Bronson ve baby face Brad Pitt karışımı yüzün ve kaslı vücudun için değil ..bana mutlak sadakatın için seni bu kadar çok seviyorum ..dedi ..palaciiiimmmm

https://www.youtube.com/watch?v=zAswRkhT6vM
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 772/1008 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •