bosporus mevduat topiðinde birazdan buraya damlar...
vaziyet alýn...![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
sabah bugun olabilecekleri kendi grafýma göre yorumlamýþým 2.80.29 görmüþ dolar bazlý bugun, þimdi çýkar dangalaðýn birtanesi hani düþmiyecekti der
bende dolar bazlý 2.50-2.55 altý yok þimdilik ha altýný arayan son çeyrek bilançolarda bozulma olursa endeks aðýrlýðý olan tahtalarda o zaman bakarýz.
sindoma abey
vur aþaðý bam bam daha olmadý ki artýk yok olsun. bekliyorum þu dow abey 35.700 üstüne son fýþkýrtmayý bir yapýp patinaja baþlarsa bambamýn kralý sahneye çýkacak umuduyla abey. hep bekliyoz büyük vurgunu tabi ki abey.senin söylediðin gibi martýn sonuna kadar yatayda testere yaparsa çok yara alýrýz.
Açýkçasý dayý sanki iktidar degismis gibin ekinimi merkez bankacýlýðý yapiliyor þaþkýným teknik analiz ardýndan temel analiz diyede birþey yoktur dayý..
Þimdi bakiyrim bizi niye soydilar dolarý 6 dan 30 a çýkardýlar soyuldugumuzla kaldýk adioz
Selametle.
Yer Ýmleri