Sayfa 821/1008 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Umudumuz petkim dayu, 130 tale olursa köşeyi dönücez
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Tamam dayı olan oldu

Şimdi 2024 de biz nasıl kazanabiliriz ? Ne yapalım fon kuralim, gruba girelim veya ne bilim fikir alalım birilerine dahil olalım. Bizde kazanalım.

Evet görüldüğü üzere dayı kazanmanın formül neyse bizde dahil olalım 100 kat kazanan arkadaşlar varmış bixede yardımcı olsunlar yarısını verelim. Portföy 6 haneli 100 kat kazansak minimum 50 milyon kar payi veririm.
    Kazanamazsin. Nokta.... Nokta...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Umudumuz petkim dayu, 130 tale olursa köşeyi dönücez
    O mal sende bendeyse hiç 130 TL olur mu?

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    O mal sende bendeyse hiç 130 TL olur mu?
    Sıkıntı yok dayucuğum ilk durakta dökerler
    Hamdım Piştim Yandım

5. çoğu hisse rallisini tamamlamış gibi duruyor. bundan sonra tekniğe göre %5-10 yukarı %5-10 aşağı gibi hareketler olur çoğu hissede.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Nas modeli ile yaşanan çılgınlık insan huyu suyu davranışı düşünmesi herseyi bozdu. Nas ile oluşan durumun düzelmesi bu nesil için ben mümkün olduğunun düşünmüyorum. Yeni nesil 5 yaş üzeri kurtulur. Niye 5 yaş dayu cinki 10 yaşındaki çocuklar bile nas in etkisinde hersey artıyor para diye birşey yogu öğrendi dayı. Dayı

Nas modeli gerçekten dünya da yazılacak kitaplara girdi.

7. nas modeli sonrası dayı futbolcular bile vurgun peşine dusmus. Aslında baktığımızda hepsinin milyonlarca doları var ama nas modeli ile epik şekilde vurgun peşine düşülmüş bu ekonomik modelin sonucudur.

Nas modeli milyon doları olanlari bile gözünü karartmis.

8.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Tamam dayı olan oldu

Şimdi 2024 de biz nasıl kazanabiliriz ? Ne yapalım fon kuralim, gruba girelim veya ne bilim fikir alalım birilerine dahil olalım. Bizde kazanalım.

Evet görüldüğü üzere dayı kazanmanın formül neyse bizde dahil olalım 100 kat kazanan arkadaşlar varmış bixede yardımcı olsunlar yarısını verelim. Portföy 6 haneli 100 kat kazansak minimum 50 milyon kar payi veririm.
    Kollektif olmaz o işler. Birinin yöntemi diğerine uymaz. Herkesin psikolojisi farklıdır. Yöntemi kendiniz belirleyecek, disiplinli bir de sağır olacaksınız. Sihirli formül yok

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 821/1008 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •